Melyik a kedvenced? Ezt kell tenned a boldogságodért

Melyik a kedvenc képed? Ezt kell tenned a boldogságodért

Pont egy olyan helyzetben vagy, amikor nem tudod merre és hogyan tovább? Úgy érzed jól jönne egy jel, ami segít átlendíteni a holtponton? Melyik a kedvenced? Ezt kell tenned a boldogságodért. Ez a teszt erről szól.


Néha vannak az életünkben olyan helyzetek, amikor minden zavaros és nem tudjuk, mit kell tennünk, és milyen irányba kellene mozdulnunk.

Egy ilyen hosszú ideig tartó problémás és bizonytalan időszak végül kiránthatja a talajt a lábunk alól és végül teljesen elveszíthetjük a helyzet irányítását.

Ilyen pillanatokban sürgősen szükségünk van egy tippre, jelre.

Ha te is pont egy ilyen jelet keresel, akkor van egy jó hírünk! Fontos dolog vár rád, egy igazi jel, ami segíthet neked, rajtad.

Ehhez állj meg egy pillanatra, hallgass a belső hangodra, dönts szívből és válassz egy képet. Ez egy jel, egy üzenet.

Melyik a kedvenced? Ezt kell tenned a boldogságodért

1. Lassíts, ne próbáld meg mindig irányítani az események alakulását. Adj időt arra, hogy a dolgok, helyzetek beforrjanak. Ha nem így teszel, akkor a türelmetlenséged sok csalódást fog okozni.

2. Mosolyogj az életre és akkor az élet visszamosolyog rád. A boldogság a kezedben van! Ez most a te időd, te lehetőséged. Nyisd ki a szemed, ragadd meg az alkalmat!

3. Ha valami nem tesz boldoggá, azt el kell engedni. Legyél bátor és ne félj az ismeretlentől. Most van itt az idő, hogy megtedd az első lépést egy új és elképesztő élet felé. Csak a boldogság vár rád, de ne állj meg, indulj!

4. Túlságosan igényes vagy, másokkal szemben is és magaddal szemben is. Pihenj, törődj többet magaddal és és fogadd el, hogy senki sem tökéletes. Te sem.

5 . Amikor úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszik a lábad alól és minden összeomlik körülötted, csak gondold át, mennyi új dolog és szépség várhat rád. A romokból lehet építkezni. Valami csodálatos vár rád. Higgy magadban. Mindent le fogsz leküzdeni.

6. Jó lehetőségeid lesznek. A mosolyod beragyogja az emberek életét. Élvezd a mát, a jelent, a pillanatokat, a lehetőségeket. Élvezzed az életet. Nem kell aggódni, előbb-utóbb minden megoldódik.

7. Többet kell hallgatnod magadra, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Alábecsülöd magad. Többet tudsz ennél, többet érsz ennél. Hidd el és menj, indulj, tegyél az álmaidért. Képes vagy rá.

8.

Túl sokat fáradsz mindenért, sokat gondolkozol, mindent megszervezel, megtervezel. Az élet olyan rövid. Élvezzed minden nap. Minden pillanatban. Állj meg kicsit. Élvezd azt, amid van. Örülj ennek. Aztán a nap a felhők mögül újra elő fog bújni.

9. Saját magad találod a problémákat. Mire jók ezek a nehézségek, gondok? Nem kell bolhából elefántot csinálni, nem kell keresni a problémákat, nem kell mindig aggódni, hogy mi lesz ha… Élvezzed a pillanatot, hidd el, lesznek új lehetőségeid.

10. Nem minden történik logikusan és törvényszerűen. Nem mindig az észérvek döntenek. Néha meg kell hallgatnod azt is, amit a szíved üzen. Belül mélyen már tudod a választ a jelenlegi kérdéseidre, csak eddig nem merted elfogadni. Na, pont eljött erre az idő.

11. Sok hibát elkövettél már, nem sokszor javítottál a helyzeten. Emiatt sok rossz érzés kavarog benned és lelkifurdalásod is van. Vond le a tetteidből a következtetéseket és itt az idő, hogy továbblépj. Ne hagyjad, hogy a múlt befolyásolja a jelenedet. Megszenvedtél már a múltbéli hibákért, itt az idő, hogy tiszta lappal indulj.

12. Életed energiáit, az idődet, a lelkedet olyan dologra vagy személyre fordítottad, aki nem érdemli meg. De ne legyél dühös és féltékeny. Már úgysem tudsz ezen változtatni. Pihenj kicsit, töltődj fel és tanulj ebből a helyzetből. Nem minden jó és szép. Vigyázz magadra jobban, lesz merszed újra nyitni a világ felé, csak ezúttal óvatosabb leszel. Hamarosan új emberekkel ismerkedsz meg és az életed csodásan átalakul majd.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: brainum

Post Author: FreeMix

1 thought on “Melyik a kedvenc képed? Ezt kell tenned a boldogságodért

    A zöld a színem az t szeretem

    (2024-03-31 - 07:23)

    Ez mind igaz amit leírtal sajnos nagyon sterszes vagyok sokat bántanak és nehezen teszem túl rajta magam koszonom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük