Váratlan fordulatok várnak rád még tavasszal

Váratlan fordulatok várnak rád még tavasszal – Különleges teszt

Váratlan fordulatok várnak rád még tavasszal. Egyetlen válasznak is óriási a jelentősége. A feladatod egyszerű. Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed! Ez egy különleges teszt.

Váratlan fordulatok várnak rád még tavasszal

1

Csendes tavasz vár rád, lelki feltöltődéssel. A pihenés megnyugtató, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, milyen utazásra, lelkei feltöltődésre és éppen ezért már jó előre eltervezted hova mész majd.

Mint mindig, és ez már hagyománnyá vált, az Én-időt itt, az országban töltöd majd. A lelked itt tud feltöltődni. Nem vágysz külföldre, puccos szállodákra, sem tengerpartra, nyüzsire meg aztán főleg nem.

 Csak a természetre vágysz, ahol nézheted a felhőket, be tudod lélegezni a friss levegőt, a virágok illatát. Szeretsz a kertben tevékenykedni, feltölt energiával, miközben a veteményeseddel foglalkozol.

A rendszeres, kemény, kétkezi munka számodra nem fárasztó és nem zavar, még a legnagyobb hőségben sem. ez inkább örömmel tölt el.

Szereted elfogyasztani azokat a zöldségeket, amelyeket te vetettél, ha pedig erre nincs lehetőséged, szívesen sétálgatsz a piacon és ott vásárolsz be zöldséget, gyümölcsöt.

Imádod az esti grillezést, bográcsozást és gyakran nyársaltok is. Ezek azok a pillanatok, amik a teljesen feltöltenek és ezekre mindig jó emlékezni.

2

Romantikus tavasz vár rád. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod eben az évszakban. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt tavasz végéig, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket.

3

Még messzebb van a tavasz vége, de addig is ez az időszak a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is.

Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye. A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. A következő pár hét a nagy változások időszaka lesz, csupa-csupa pozitív értelemben.

Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le. Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna.

Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük