Változás kezdődik az életedben - Angyal teszt, angyali üzenet

Változás kezdődik az életedben – Angyal teszt, angyali üzenet

Változás kezdődik az életedben – Angyal teszt, angyali üzenet.

Melyik angyal a tied? Léleksimogató üzenetet hozott neked az életedről. A jelenlegi helyzetről és arról mi várható.

Alaposan nézd meg ezt a 3 képed, majd egy kis gondolkodás után döntsd el, válaszd ki melyik is a te angyalod.

Változás kezdődik az életedben - Angyal teszt, angyali üzenet

1. Ez a te angyalod?

Ez az angyal azt mondja neked, hogy túl keményen és túl sokat dolgozol, és eljött az ideje annak, hogy végre megállj, pihenj és élj. Igazán élj. Jó néhány nehézséggel találkoztál szembe mostanában, de ennek most végre vége. Angyalod azt mondja neked, hogy itt az ideje élvezni az életet, minden napját, minden pillanatát. Szórakoztató tevékenységbe fogsz kezdeni, melyek feltöltenek energiával és úgy érzed végre ismét élsz. Nagyon felszabadult és boldog leszel.

2.

Nemrégiben sokat aggódtál az életedben lévő emberek vagy helyzetek miatt. Pletykák hálóznak be téged, gonosz hazugságokkal próbálnak neked ártani. Nehéz döntéshelyzetekbe kerülsz ezek miatt. Az Angyal segít utat mutatni, irányt ad, hogy meglásd a tényeket és körüljárhasd az egész helyzetet, az igazságot megismerve. Sajnálnád, ha ezt az utat nem járnád körbe és az igazság teljes ismerete nélkül döntenél. Hosszú, fájdalmas út lesz ez, csalódásokkal teli, de az angyal erőt adnak neked és végül kiderül ki az igaz barát és ki a hamis, érdekember. Végül mindent le tudsz majd zárni, az ártó emberekkel megszünteted a kapcsolatot és sokat tanulsz ebből az egész folyamatból. nem biztos, hogy mindenki, aki kedves veled, az barát is. Ezentúl okosabb leszel, nyitottabb szemmel jársz majd és nem leszel annyira naiv, mint eddig. Kicsit fel is lélegzel emiatt, mert tudod gonosz emberek nélkül az életed is könnyebb, nyugodtabb lesz.

3.

Itt az ideje annak, hogy megszabadulj attól a félelemtől, amit a szellemi, lelki fejlődéseddel kapcsolatban állandóan érzel. Az angyal eljön és segít neked a tisztánlátásban, a pozitív hozzáállásodon, a lelked megerősítésén. Fordíts figyelmet a körülötted észlelhető jelekre, mert ezek fontos üzeneteket jelentenek. Az érzelmeid terén sokkal stabilabb leszel ezentúl, rengeteget fogsz erősödni, fejlődni. Itt nem arról van szó, hogy kemény lesz a lelked, hanem egy kicsit erősebb. Nem fogsz állandóan összetörni a gondok súlya alatt, hanem ehelyett képes leszel arra, hogy mindenből levond a tanulságot és tanulj ezekből.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük