Melyik homokóra a kedvenced? Ilyen változásra van szükséged

Melyik homokóra a kedvenced? Ilyen változásra van szükséged

Melyik homokóra a kedvenced? A válaszod megmutatja van-e elég időd az életre, magadra, a szeretteidre, a munkádra, a hobbidra. Megmutatja milyen az idővel a kapcsolatod és azt is, mit jelent számodra mindez.

Ez a teszt rólad szól! Mindenkiből mást vált ki az idő fogalma. Van, akit stresszel, van, aki örül, mert maga irányíthatja és van, akit például egyáltalán nem érdekel. Van-e elég időd magadra, csak a munkának élsz, vajon a szeretteidre szánsz elég időt? Fontos kérdésekre ad választ ez a teszt. A kedvenc homokóra megmutatja.

Nézd meg ezt a képet. Melyik homokóra tetszik a legjobban, melyik az,. amelyik sokkal jobban tetszik, mint a többi. Nem kell sietni, nézd meg alaposan mind a 4-et.

Majd olvasd el, mit is jelent a döntésed.

Melyik homokóra a kedvenced? Ilyen változásra van szükséged

 1. homokóra és a jelentése

Kiegyensúlyozott ember vagy, ha ez a homokóra a kedvenced.

Tudod, hogyan kell kezelni és beosztani az idődet úgy, hogy mindig mindenre és mindenkire jusson elég figyelmed, időd. Jól tudsz szervezni, ez az alapja az életednek, hogy mindig előre megtervezed az egész napodat, így nem érhet kellemetlen meglepetés, nem csúszol el és nem úszol el a határidőkkel, feladatokkal.

Azonban az apróbb dolgokra nincs elég időd. Ez nem igazán zavar, hiszen, ami tényleg fontos, arra szakítasz időt.

2

Kevés időd jut a kapcsolatokra, szeretteidre. Rengeteget dolgozol, sok-sok feladatod van egy nap és estére nagyon elfáradsz. Sokszor gondolsz arra, hogy valamin változtatnod kellene, hiszen pont arra és azokra nem jut időd, ami a legfontosabb számodra. A barátok, család, szeretteid türelmesek, várnak rád, de nagyon bántja őket, hogy nem férnek bele az életedbe.

Kicsit szervezd át az életedet, mindennapjaidat!

 3

Boldog vagy, mert kézben tartod a dolgokat és kellemes egyensúlyt alakítottál ki a munka, elfoglaltságok és a magánéleted között. Téged bármikor megkereshetnek azok, akik fontosan számodra, hiszen pillanatok alatt tudsz úgy variálni a napirendeden, hogy végül mindenre jusson idő.

Nem egy végtelen rohanás az életed, élvezed a feladataidat és szívből élsz meg minden pillanatot.

 4

Nincs elég időd.

Mindig mindenkire van elég időd, csak saját magadra nem. A saját vágyaidra, igényeidre, céljaidra és hobbidra szinte sosem jut idő. Pedig mindig tervezed, de valahogy elmarad.

Itt az ideje, hogy változtass ezen. Sokkal szebb lesz az életed és boldogabb, ha önmagadra is figyelsz.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük