Óriási akadállyal kell szembenézned áprilisban

Óriási akadállyal kell szembenézned áprilisban

Óriási akadállyal kell szembenézned áprilisban – Teszt, amiből kiderülnek a pontos részletek.

Óriási akadállyal kell szembenézned áprilisban

Első ajtó

Nagyon összetett személyiségű ember vagy. Április a bizonytalansággal indul, ami bizony óriási akadályokat gördít majd eléd. Folyton azt gondolod, hogy nem leszel képes megbirkózni az adott feladattal, gonddal, problémával, konkrétan semmivel. Ez a negatív gondolkodás lesz úrrá rajtad áprilisban és ez a bizonytalanság sok félelmet kelthet benned. A szürke, mindennapi életet nem szereted, mert szükséged van a szikrákra, élményekre, változatosságra és ez a hónap elég sötéten indult. Ha a bizonytalanságodon túl tudsz lépni és nem félsz ettől az új évtől, akkor újra erőre kaphatsz, energiára és tűzre. Eloszlik ez a rossz szürke köd az elmédből, a gondolataid kivirágoznak és ismét tettre kész leszel, életerős és abszolút pozitív gondolatokkal teli.

Második

Elég negatívan indult ez a hónap, legalábbis ami a pénzügyeket érinti. Az év első 3 hónapját „kicsit” túlköltekezted és nem várt kiadással is szembesülnöd kell áprilisban. Félelmeid, hogy ez a pénzügyi zavar kihat az élet egyéb területeire, bizony jogosak. Ugyanis a bizonytalanság miatt ingerült, türelmetlen leszel azokkal, akik hozzád közel állnak. Segíteni akarnak, lelkileg támogatni, de te mindig hevesen reagálsz a véleményükre és rosszul érint minden kritika. Rettegsz a változástól, de be kell látnod, hogy bizony változtatnod kell a gondolkodásodon. Meg kell értened, hogy ez is csak egy állapot, amin át lehet lendülni, de ehhez akarat is kell, cél és terv, no és persze kitartás. Ha végre ismét lesz önbizalmad és elhiszed magadról, hogy meg tudod csinálni, ki tudsz lábalni ebből a kellemetlen helyzetből, akkor nem kell félned. Az év további része ugyanis csodálatos, kiegyensúlyozott és boldog lesz.

Harmadik

2023-ben nagyon nehezen tudtál talpra állni a téged ért nagy fájdalom, hátbatámadás és csalódás után. Lehet, hogy nem is sikerült teljesen??? Nagyon félsz attól, hogy újra csalódni fogsz, mert úgy érzed nem tudnád még egyszer ezt a nehéz utat végigjárni. Félsz, hogy soha többet nem tudsz újra bízni senkiben és ez igen nagy akadályt jelent számodra áprilisban. Teljesen bezárkózol, nem akarsz emberek közé menni, az érzelmeidet is elrejted. Nagy falat húzol magad köré és minden energiádat a munkádba fekteted. De rá fogsz szép lassan jönni arra, hogy ez így nem mehet tovább. Vannak olyanok, akik érdemesek a szeretetre, akik őszinték, hűségesek és sohasem fognak téged hátba támadni. Vedd észre ezeket az embereket és adj nekik esélyt. Az életed nem lesz ilyen magányos soha többé.

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: freepik

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük