Óriási pofonokat kap az élettől áprilisban ez a 3 csillagjegy

Óriási pofonokat kap az élettől áprilisban ez a 3 csillagjegy

Óriási pofonokat kap az élettől áprilisban ez a 3 csillagjegy. Horoszkóp, ami egy nehéz időszakról szól, de magában rejti a megoldást is. Mert minden akadály egy lecke.

Óriási pofonokat kap az élettől áprilisban ez a 3 csillagjegy

Kos csillagjegy

A Kos óriási erővel rendelkezik, hiszen egyszer, de akár többször is előfordult már életében a lehető legnagyobb mélypont. Ez lesz áprilisban is. Egy igazi fordulópont lesz az életében, amely megmutatja neki, hogy az élet nem egy rózsaszín álom. Arra kényszeríti ez a mély helyzet, hogy fejest ugorjon az igazi világba. De ez az óriási pofon nem tudja leteríteni. Embert formál a Kosból, újra tudja kezdeni, fel tudja venni a harcot. Ez a mélypont igazi embert farag belőle és erősebbé teszi.

A Kos megtanulja azt, hogy foggal-körömmel küzdeni kell a végsőkig, hogy nem szabad feladni. Hogy a remény utolsó szalmaszálába is kapaszkodni kell és minden lehetőséget meg kell ragadni. Ez vezeti ki az áprilisban kialakult nehéz helyzetből.

Rák

A Rák hamar megtanulta mit is jelent a csalódás, az árulás. A lelki pusztítást a saját bőrén tapasztalta meg. De ez a sok fájdalom sem tudta elvenni tőle a reményt és a türelme mindig végtelen maradt.

A Rák képes ara, hogy csak gyűjtse, gyűjtse magába a fájdalmat, egészen mélyre képes elraktározni ezeket.

Áprilisban súlyos kudarc, csalódás éri, ez óriási pofon lesz számára. De ez a csillagjegy a kudarcot elfogadja, tanul a kialakult helyzetből, leckének fogja fel és szorgalmasan folytatja tovább az útját. Az élet igencsak próbára teszi áprilisban ezt a csillagjegyet, de a Rák jól vizsgázik ismét. Tudja, hogy minden szép pillanat egy ajándék illetve azzal is tisztában van, hogy amit elér, az nem az égből pottyan le. Mindig tenni kell az álmokért és végül a kitartásnak meg lesz az eredménye.

Szűz csillagjegy

Tavasszal nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eltervezte. Kemény pofont fog kapni az élettől áprilisban, mert minden össze fog dőlni, mint egy kártyavár. Ezt lehet érteni a munkára, de párkapcsolatra is. Hosszú időn át tartó munkája válik semmissé és ez borzasztóan megviseli, megtöri majd. Csalódik mindenkiben, csalódik magában is. Szereti ha minden úgy alakul ahogy azt elképzelte és a céljaiért mindig sikeresen és kitartóan dolgozott. De az április most azonban megállásra kényszeríti, kell neki idő, amíg átgondolja, hogy mi vezetett el idáig, mik az okok, a miértek. Addig nem indul el, amíg erre rá nem jön, és ha rájött képes lesz ebből tanulni és ezáltal fejlődni. Sokkal erősebben, magabiztosabban fog visszatérni a Szűz csillagjegy, ugyanakkor egy életre megtanulja azt is, hogy sosem szabad elfelejteni azt, ahonnan indultunk és mindig alázattal kell az élethez, az eredményekhez hozzáállni. A siker, a jólét nem változtathat meg senkit. Kedves Szűz csillagjegy, ez a te leckéd, maradj olyan ember, mint előtte.

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük