Mikor születtél, mi a neved? Megmutatja mi a karmikus adósságod

Mikor születtél, mi a neved? Megmutatja mi a karmikus adósságod

Karmikus adósságszámaid lehetnek a numerológiai táblázatodban. A legkonkrétabb módja annak, hogy megtudd, van-e karmikus adósságod, egy számítás elvégzése. A születési neved, illetve a születési dátumod bizonyos számokhoz vezetnek, amelyek karmikus adósságot hordozhatnak.

Mikor születtél, mi a neved? Megmutatja mi a karmikus adósságod

A számok, amelyek karmikus adósságot hordoznak: a 13, 14, 16 vagy 19.

Tehát ha a számításaid ezen számok valamelyikét adják, akkor ez olyat jelez, amit vissza kell fizetni.

Nézzük az első számítást, a születési nevedből.

Névszám:

A B C D E F G H I

J K L M N O P Q R

S T U V W X Y Z

Add össze keresztneved betűinek megfelelő számokat a táblázat szerint, minden betű egy számot jelent. Ha ékezetes, akkor az ékezet nélküli betűt vedd figyelembe a táblázatban. Nézd meg szerepel-e benne a következő számok valamelyike: 13, 14, 16 vagy 19.

Add össze a (születési, tehát nem felvett, nem szerzett, nem megváltoztatott, nem asszonynév stb.) családneved betűinek megfelelő számokat. Nézd meg szerepel-e benne az adósságszámokat jelentő számok valamelyike: 13, 14, 16 vagy 19.

Majd a teljes születési neved betűinek megfelelő számokat is add össze. Nézd meg szerepel-e benne a karmikus adósságot jelentő számok valamelyike: 13, 14, 16 vagy 19.

Például:

Születési név: Példa Márta

Családnév: Példa = 7+5+3+4+1 = 20

Keresztnév: Márta = 4+1+9+2+1 = 17

Teljes név = 20 + 17 = 37

A karmikus adósságot jelentő számok – 13, 14, 16 vagy 19 – itt nem jelennek meg a nevedben.

Nincs? Akkor még tovább kell számolni: az így kapott számot is add össze, ha nem jelenik meg valamelyik adósságszám:

20 = 2 + 0 = 2

17 = 1 + 7 = 8

37 = 3 + 7 = 10

Ebben sincs a karmikus adósságra utaló 4 szám egyike sem.

Ha szerepel a karmikus adósságot jelző szám a te nevedben, nézd meg lejjebb mit is jelent ez.

Ha nem jött ki, akkor számoljunk tovább. A születési éved, hónapod, napod külön-külön add össze. Ha nem jött ki az adósságra utaló 4 szám egyike – 13, 14, 16 vagy 19 -, akkor külön-külön is nézd meg a születési éved, hónapod, napod számait, hogy abban szerepel-e.

Példa:

1980. 06. 11.

Előbb add össze az évet, hónapot és napot, külön-külön.

1980 = 18

06 = 6

11 = 2

Az évszámnál nem jelenik meg ebben az esetben sem a 13, 14, 16 vagy a 19 sem.

Akkor megyünk tovább: add össze az összes kapott számot: 18 + 6 + 2 = 26. Van ebben karmikus adósságra utaló szám? Nincs? Akkor még tovább kell számolni: az így kapott számot is add össze, ha nem jelenik meg a karmikus adósságszám: 2 + 6 = 8.

Ha nem jelent meg sehol a 13, 14, 16 vagy a 19, akkor a születési dátumod nem hordoz ezekhez a számokhoz tartozó karmikus adósságot.

Ha megjelent valamelyik a 13, 14, 16 vagy a 19 közül, akkor olvasd el, mit is jelent mindez.

Karmikus adósság száma: 13

Ha a 13-as a karmikus adósságszámod, akkor ez azt jelenti, hogy  az előző életedben tapasztalt önző és lusta viselkedésedért van adósságod. Nem akartál dolgozni, és hatékonyan teljesíteni a feladataidat. Ezért az adósság törlesztéséhez hatékony kommunikációt kell gyakorolnod egész életedben, és pozitívan kell kifejezned magad. Tudnod kell, hogy szavaid hatással vannak másokra, tehát gondolkozz, mielőtt beszélsz! Erősítsd meg az embereket ahelyett, hogy elnyomnád őket. Vállalj felelősséget magadért és a tetteidért.

Karmikus adósság száma: 14

Ha a 14-es a karmikus adósságszámod, akkor gondot jelent, hogy a hatalmat vagy irányítást átadd másoknak, és néha még a saját magadnak is kárt okozol ezzel.  Ez a szám a személyes hatalomhoz, az önirányításhoz és a függetlenséghez kapcsolódik. Úgy törlesztheted az adósságod, ha úgy irányítasz, hogy mások függetlenségét nem sérted meg.

Karmikus adósság száma: 16

Ha a  16-os karmikus adósságszámod, lehet, hogy az előző életedben hiú és önző voltál a kapcsolatodban. Ezt a karmikus adósságot nehezebb leküzdeni, mint másokat, mert véget kell vetned a születés és újjászületés eme ciklusának, amiben „bizonyítanod” kell, hogy érdemes /értékes vagy. Próbáld meg jobban meghallgatni, és  figyelembe venni mások véleményét. Különösen ügyelj a saját tetteidre!

Adósságszámod: 19

Ha a 19-es a karmikus adósságszámod, akkor az előző életedben nagyon önző és manipulatív ember voltál. Te irányítottad az embereket a saját személyes hasznod, céljaid érdekében.

Az adósság törlesztéséhez támogató személynek kell lenned.

Tanuld meg, hogyan segíthetsz másokon, és tanulj meg segítséget kérni.

yourtango.com

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük