Milyen a lábfejed formája? Nem is hinnéd mennyi mindent jelent ez

Milyen a lábfejed formája? Nem is hinnéd mennyi mindent jelent ez

A lábformád elárulja, megmutatja milyen ember vagy valójában.

Mindannyiunknak különböző formájú lába és lábujjai vannak. Tanulmányok kimutatták, hogy a láb alakja alapján sokat megtudhatunk az ember személyiségéről. A lábformák 4 alapvető típusa: az egyiptomi lábforma, a római lábforma, a görög lábforma és a négyszögletes lábforma.

Milyen a lábfejed formája? Nem is hinnéd mennyi mindent jelent ez

Egyiptomi lábforma: a nagylábujj a legnagyobb, és a következő négy lábujj ferdén, 45 fokos szögben ereszkedik

Szereted, ha királyként/királynőként kezelnek, gondoskodnak rólad és kényeztetnek. Általában nagyon barátságos vagy, de meglehetősen titkolózós is. Az életed számos részlete teljesen el van rejtve a külvilág elől. Hajlamos vagy magadban tartani a gondolataidat. Nagyon kevesen tudnak igazán kiismerni. Az egyiptomi lábformájú emberek általában elmerülnek saját álomvilágukban. Élvezik a saját társaságukat és az „én” időt. Álmodozó vagy, aki így menekül a valóság elől.  Olykor impulzív és lázadó is tudsz lenni.

Római lábforma: ha az első három lábujj (beleértve a nagy lábujjat is) azonos magasságú, majd a negyedik és ötödik lábujj kisebb, akkor római lábformád van, vagy más néven “közönséges” láb.

Karizmatikus és bátor, vagy, aki nyitott  az új élményekre. Élvezed a összejöveteleket, ahol új embereket és kultúrákat ismerhetsz meg. Hűséges partnerré válhatsz, aki szereti a szeretteivel tölteni az időt. Minden követ megmozgatsz a boldogságukért. A római lábformájú emberek kiegyensúlyozott életet élnek, és általában arányos testalkatúak. Szeretnek utazni. Rossz tulajdonságuk, hogy olykor gőgösek, makacsok is tudnak lenni.

Görög lábforma: ha a második lábujj nagyobb, mint a többi lábujj, akkor görög lábformád van.

Kreatív egyéniség vagy, aki mindig tele van új ötletekkel. Nagyon lelkes és motiváló vagy, és szereted az embereket az álmaik megvalósítására ösztönözni. Meglehetősen impulzív a személyiséged, mindig tele vagy energiával.  A spontaneitásod mindig érdekessé teszi a dolgokat. Mindig van valami szórakoztató terved  és az embereket úgy vonzza a jókedvű hangulatod, mint a lepke a lángot. Nem lehet melletted unatkozni. A görög lábformájú emberek azonban hajlamosak a stresszre. A döntéshozatallal is küszködnek. Magas energiaszintjük időnként kimerültséghez vagy kiégéshez is vezethet. A görög lábformájú emberek ragaszkodnak a véleményükhöz, és mindig a saját útjukat járják.

Négyszögletes alakú láb: ha az összes lábujj magassága, beleértve a nagylábujjat is, közel azonos, akkor négyszögletes alakú lábformád van.

Praktikus, megbízható, őszinte és kiegyensúlyozott vagy. Mielőtt bármilyen döntést hoznál, alaposan megvizsgálsz minden részletet, és végiggondolod annak előnyeit és hátrányait. Döntéseidet nagyon szilárd elvek befolyásolják. Bár eltarthat egy ideig, amíg átgondolsz valamit, de ha egyszer meghozol egy döntést, akkor teljes szívvel végig fogod járni az utat.

A négyszögletes lábformájú emberek mindig mérlegelik a pozitív és negatív szempontokat. Kiváló konfliktusmegoldó készséggel rendelkeznek. Meglehetősen analitikusak is. Megbízhatóak és nem könnyen befolyásolják őket külső körülmények vagy pillanatnyi impulzusok.

Kovács Alexa

Forrás: jagranjosh

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük