Ezért nem tudsz előrébb jutni az életben - A rejtett tulajdonságok tesztje

Ezért nem jutsz előrébb az életben – A rejtett tulajdonságok tesztje

Ez a személyiségteszt felfed néhány olyan rejtett tulajdonságot, amelyek visszatarthatják az életben való előrehaladást, előrejutást, fejlődést. Ezért nem jutsz előrébb az életben – A rejtett tulajdonságok tesztje következik.

Fókuszálj a képre, nézz meg mindent rajta. Amelyik képrészlet felkeltette a figyelmedet, az lesz számodra a fontos, ez mutatja meg milyen tulajdonságok azok, amelyek jelenleg akadályoznak téged.

Ezért nem tudsz előrébb jutni az életben - A rejtett tulajdonságok tesztje

Laptop/asztal – Ha ezt választottad, ezek a tulajdonságok akadályoznak téged abban, hogy fejlődhess:

A saját lábadon állsz, mindent megtervezel, beosztod az idődet, a teendőidet. Ha bármilyen változás, váratlan esemény bekövetkezik, ami kizökkent a rutinodból, fenyegetve érzed magadat és rettegsz, hogy eltérsz a biztonságosnak vélt útvonaltól.

Megijedsz olyan dolgoktól, amelyek eltérnek az életről alkotott elképzeléseidtől. Nem szereted az ismeretlen, szokatlan, váratlan dolgokat.

Azonban a fejlődéshez szükséges az, hogy megismerj új dolgokat is. Ez értendő feladatokra, eseményekre, helyekre, emberekre, de még az érzelmekre is. Nyitnod kell a világ felé, hogy még többet érhess el. Nem lehet egy helyben leragadni, mert akkor nem lesz változás. A változás pedig sok esetben a fejlődés, előrébb jutás kulcsa.

Meg kell tanulnod kicsit rugalmasabbnak lenni és meg kell tanulnod azt is, hogyan kell viselkedned váratlan helyzetekben.

Bezárkózva élsz a kis világodban. Félsz mindentől, ami új. De ideje kilépned innen és nyitnod a világ fele. Ez a teljes boldogság kulcsa.

Ember – Ennyi mindent jelent ez a képrészlet:

Fontos számodra a nyugalom, család, a kapcsolatok. Megbízható ember vagy, tele érzelmekkel, szeretettel. kimutatod az érzéseidet, ha kell nevetsz, ha kell sírsz. Alkalmazkodó típus vagy és mindig előtérbe helyezel másokat.

Meg kell tanulnod önmagadat megbecsülni. Higgy magadban, hogy okos, erős ember vagy, aki nagyon kitartó. az önbizalmad nagyon kevés, apránként vissza kellene építgetned, mert ha nincs elég önbizalmad, nem tudsz olyan dolgokat elérni, amiket igazán szeretnél. Mert nem hiszel magadban, hogy végig tudod vinni. Pedig DE! Sokkal több van benned, mint amennyit elhiszel.

Mások látják ezt benned, de egy korábbi csalódás miatt, már senkinek sem hiszel. Még magadnak sem.

A változás, a fejlődés kulcsa a te esetedben az önbizalom növelése.

Eső/ablak

 A szíved legmélyén rengeteg a fájdalom, a rossz emlék, a csalódás. Azt hiszed ezeket jól elzártad magadban és sikeresen túlléptél ezeken. De nem.

Ez még mindig erősen ott él benned és befolyásolja a mindennapjaidat, az érzelmeidet, az egész életedet.

A fejlődés, előrébb jutás kulcs az, hogy szembenézz ezekkel a fájó emlékekkel végre és át tudd gondolni mi, miért és hogyan történt. Keresd meg az okokat, vond le a következtetéseket, tanulj ezekből. Ha mindent alaposan átgondoltál, csak akkor tudod majd végleg lezárni. Ha pedig lezárod, tovább tudsz lépni. A boldogság ekkor jön el az életedbe.

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük