Legmélyebb titkaidat tárja fel a válaszod - Tűpontos lélek-teszt

Legmélyebb titkaidat tárja fel a válaszod – Tűpontos lélek-teszt

Legmélyebb titkaidat tárja fel a válaszod – Mély lélek-teszt. Nagyon érdekes és találó személyiségteszt. Nézd meg ezt a képet és amit legelőször láttál meg, azt a jellemzést kell elolvasnod. A legelső megérzés a fontos, nem szabad gondolkodni.

Legmélyebb titkaidat tárja fel a válaszod - Tűpontos lélek teszt

Szereted a legbátrabb és legveszélyesebb dolgokat végezni, nem ijedsz meg és mindig a pozitív befejezésre, eredményre törekszel. Nem tudsz ellenállni a kihívásoknak, erős vagy és küzdő szellem. Ugyanakkor kifejező és szenvedélyes ember is vagy. Mindig próbálsz a reflektorfénybe kerülni. Van egy erős külsőd és ez takar egy gyengéd, érző lelket. ez a kettősség jellemez téged és így próbálod óvni magad a csalódásoktól.

Nagyon szereted a kommunikációt és sok ismerősöd van, de igazán közeli barátod nem sok. Nagyon büszke és öntudatos típus vagy, mindig próbálsz másokon segíteni, méghozzá önzetlenül. ezzel azonban már többször próbáltak visszaélni.

Víz

A bűbáj, titokzatosság és a rejtély jellemez. Nem engedsz közel idegeneket a lelkedhez. Nem tolerálod az igazságtalanságot, és mindig készen állsz arra, hogy megvédd a véleményedet akkor, amikor hiszel az igazadban. Még akkor is, ha emiatt hátrányba kerülsz.

Tökéletesen irányítod az érzelmeidet, de ez nagyon komoly lelkierőt igénylő feladat számodra. Ez a te bástyád, így óvod magad.

Folyamatosan arra törekszel magad, hogy elérd a céljaidat a karrieredben, szeretnél feljebb és feljebb jutni. Terveid vannak az életben, céljaid, álmaid és ezekért mindent meg is teszel.

Fontos számodra az elismerés. Független személy vagy, és nem engeded, hogy bárki is irányítani próbáljon téged. Ha valaki bánt, inkább menekülőre fogod, mert sem időd, sem energiád nincs arra, hogy vitatkozz.

Csónak

Magabiztos vagy és hiszel magadban, a képességeidben. Teljesen tökéletesen uralsz minden helyzetet. Az idegenek számára te vagy az erő jelképe.

Nagyon igényes vagy, vannak elvárásaid. Sokszor túl nagy követelményeket állítasz magaddal szemben, emiatt pedig elég sokat stresszelsz, aggódsz, hiszen mindig mindent jól akarsz csinálni. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, az nagyon tud bántani és időre van szükséged, amíg újra neki tudsz állni teljes lelkesedéssel.

Nagyszerű képességed van a cél elérésére, de ehhez igen rögös út vezet. Rengeteget kell küzdened, harcolnod, de sosem adod fel. Az élet sok akadályt gördített már az utadba, de te sosem adtad fel. Minden nehézség ellenére csodálatosnak tartod az életet és szereted azt, ahogyan élsz. Persze fárasztó az állandó küzdelem, de mindig találsz valami szépet, valami kapaszkodót, ami visszaadja az erődet, energiádat.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük