Ilyen ember vagy a lelked mélyén - Ez a teszt mindent megmutat

Ilyen ember vagy a lelked mélyén – Ez a teszt mindent megmutat

Ilyen ember vagy a lelked mélyén – Ez a teszt mindent megmutat és ehhez csak egyetlen egy dolgod van. Nézd meg alaposan ezt a gyönyörű képet, ami különböző színekben ragyog. Neked melyik az, amelyik a legszembetűnőbb szín? Melyik uralja szerinted ezt a tájképet? Ez a válasz a kulcs, a teszt alappillére.

Ilyen ember vagy a lelked mélyén - Ez a teszt mindent megmutat

Lila – Ha szerinted ez az uralkodó szín, akkor ilyen vagy a lelked mélyén:

Nagyon optimista, bizakodó, pozitív gondolkodású ember vagy a lelked mélyén. Gyorsan alkalmazkodsz a változásokhoz, új környezethez, nem ijedsz meg ezektől. Könnyen találsz közös nyelvet az emberekkel, könnyen kommunikálsz, kellemes ember vagy. Nem szeretsz egyedül lenni. Kreatív, vidám, lelkes vagy, mindig ezernyi új ötlet van a fejedben. Szereted is megvalósítani a terveidet, állandóan pörög az életed, megélsz minden pillanatot.

Sárga

Nagyon kreatív ember vagy, a lelked mélyén ezernyi szín ragyog. Számodra a legfontosabb az életben az intuíció, a bölcsesség, a boldogság, a nyugalom. szereted az életet, a színeit, illatait, változásait, a levegőt, a vizet, mindent. Úgy csodálod az életet, ahogy van és úgy szereted, ahogy van. A szemedben a világ tele van felfedezésekkel! Csodás ízlésed van. Van érzéked a művészethez, a költészethez, a zenéhez és az irodalomhoz. Könnyedén tudod szavakba vagy képekbe ölteni az érzéseidet.

Fekete

Nem vagy meggondolatlan, sőt! Inkább teszel pár lépést hátra, hogy lássad a teljes képet. Nem szeretsz elhamarkodottan, a tények teljes ismerete nélkül döntéseket hozni. Információkat gyűjtesz mindenről, részletesen tanulmányozod az adott helyzetet, mielőtt hozzáfogsz a problémához és annak megoldásához. Mindig előre gondolkodsz, van B, sokszor C-terved is. Azt vallod, mindig mindenre előre fel kell készülni és akkor nem érhet túl nagy csalódás. Tudatos vagy, de nem vagy soha laza, amiatt sosem tudod megélni az adott pillanatot, mert nem a jelenben élsz, hanem mindig egy lépéssel előrébb jársz agyban.

Fehér

Szereted a stabilitást, egyszerű, ugyanakkor csodálatosan tiszta a lelked. Számodra a mentális és érzelmi egyensúly a személyes fejlődés, az élet, a boldogság szinonimája. Szereted a harmóniát, utálod a drámát, a játszmákat. Mindig betartod a szavad és másoktól is ezt várod el. Szereted az életedet és megtöltöd rengeteg szépséggel, élménnyel, emlékkel, érzelemmel. A tiszta, őszinte érzelmek uralnak téged és csak ilyen társat tudsz elképzelni magad mellé. Ebből nem engedsz.

Rózsaszín

Nagyon komolyan veszed a kapcsolatok kérdését. Folyamatosan a szeretteidre gondolsz, ők a mindeneid, az életed, a mindennapjaid, az életed fontos részét képezik. Nagyon tudsz szeretni és mindig mindenkiben a jót látod. Könnyen megijedsz a váratlan helyzetektől, a kellemetlen szituációktól. Kicsit szórakozott, szétszórt ember vagy. De téged így lehet szeretni, ez vagy te. Mindig megnevettetsz másokat. A lelked varázslatosan szép, a szíved teli van érzelmekkel, tiszta, önzetlen szeretettel.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

kép: pixabay

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük