Titkos dolgot árul el rólad ez a kép

Titkos dolgot árul el rólad ez a kép

Titkos dolgot árul el rólad ez a kép. Akkor működik jól ez a teszt, ha nem gondolkozol, amikor ránézel. Elsőre mit láttál meg rajta? Érdekes dolgot jelent ez.

Titkos dolgot árul el rólad ez a kép

Szereted a rendszert, a rutint, a mindennapokat, a hagyományokat. Fontosnak tartod és tiszteled a családot és a családi értékeket. Nagyon kedves és érzékeny ember vagy. Tudsz titkot tartani. Udvarias, türelmes és kiegyensúlyozott vagy, olyan, aki képes az igaz szeretetre. Szeretsz nevetni és szeretsz boldoggá tenni másokat! Igyekszel szépen és tartalmasan élni az életedet, a fókuszban pedig mindig a szeretteid állnak. Mélyen legbelül rettentően félsz, hogy elveszítheted a szeretteidet, vagy hogy megszűnik ez a remek kapcsolat közöttetek. Néha az is a fejedben jár, hogy esetleg nem vagy elég nekik és te sokkal jobban szereted őket, mint ők téged. A borús gondolataidról nem sokan tudnak, mert jól leplezed. De nyílj meg bátran, oszd meg félelmeidet a szeretteiddel és akkor tényleg minden teher lehull végre a vállaidról.

Kéz

Segítő kezet nyújtasz mindig az embereknek és lehet rád számítani. Kitűnő ízléssel és szépérzékkel rendelkezel, amit megpróbálsz beépíteni életed minden területébe, legyen az munka, család, otthon. Tudsz viselkedni, kommunikálni és soha nem csapsz be senkit. Az egyenes útban hiszel. Büszke vagy a jó modorodra és arra, hogy szervezetten éled az életedet. Nem szereted a rendetlenséget. Az emberek értékelik, szeretik az őszinteséged és a világos kommunikációdat. Sokszor kihasználták azt, hogy nagyon jószívű vagy és ahogy telik az idő, egyre mélyebb benned a csalódás és a bizalmatlanság az emberekkel szemben. Félsz, hogy megint megbántanak és kihasználnak. Te tiszta szívvel nyitsz mindenki felé, de sokan átvertek és hasznot húztak belőled. Már nem tudod mit gondolj… El kell hinned, hogy nem mindenki rossz, de az is biztos, hogy jobb emberismerővé kellene válnod, hogy elkerülhesd a csalódásokat a jövőben.

Vitorlás

Sokoldalú ember vagy, imádod az életet tényleg megélni, a pillanatot megragadni. Teljes szívvel, maximális energiával éled az életet és nem akarsz lemaradni semmi jóról, semmi szépről. Nem riadsz meg a váratlan helyzetektől, sőt, ezekben érzed magad igazán otthonosan. Utálod, ha megszabják mit tegyél, nem szereted, ha megpróbálják beszabályozni az életedet. szabad szellem vagy, aki kicsit kiszámíthatatlan is. Szinte izzik a levegő körülötted. Ezzel a nagy pörgéssel a szeretethiányodat kompenzálod. Mert bár rengeteg ember vesz körül mindig, csak kevés igazán közeli barátod van. Nem akarsz igazán megnyílni senkinek, mert attól félsz, sebezhető válsz és emiatt elhagynak majd. Félsz az egyedülléttől, mert akkor jönnek a borús gondolatok, a magány. Meg kell tanulnod megismerni önmagadat és azt, hogy az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Ez a boldogságod kulcsa.

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük