Ez a csillagjegy figyeljen! Végre le tudja végleg zárni a múltat

Ez a csillagjegy figyeljen! Végre végleg le tudja zárni a múltat

Ez a csillagjegy figyeljen! Végre le tudja végleg zárni a múltat. Kinek jött el ez a felszabadító időszak? Ő a Skorpió.

Ez a csillagjegy figyeljen! Végre le tudja végleg zárni a múltat

A múltad beárnyékolja  a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régen és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket feldolgoznod. A múltat igazából sohasem tudtad elengedni, sem elfelejteni. Sőt! A mindennapjaid része, a lelked egy hihetetlen nagy darabja.

Az agyad szerint ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel, de ha mélyen a szívedbe tekintesz, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt.

A mély és fájó igazság az, hogy nem tudtad soha rendesen lezárni, sem feldolgozni, sem elengedni a múltat.

Nem is tudsz egyről a kettőre tovább lépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél és szeretsz barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet. Nézz vissza a múltba és tanulj belőle!

Gondold át azt, ami akkor történt, dolgozz azon, hogy végre el tudd fogadni, nem tudsz semmit már megváltoztatni. Fogd fel tanulásnak, okulj az eseményekből, vond le a következtetéseket!

Könnyíts a szíveden azzal, hogy elfogadod azt, hogy a múlt a jelened és a jövőd része. Ha erre a pontra eljutsz, akkor végre igazán boldognak érezheted magad.

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük