Ezért vár rád rendkívül nehéz és fájdalmas időszak - Okok, következmények

Ezért vár rád nehéz és fájdalmas időszak – Okok, következmények

Ezért vár rád rendkívül nehéz és fájdalmas időszak – Okok, következmények olvashatóak ki ebből a tesztből. Nézz rá erre a képre és amit elsőre észrevettél, óriási dologban segíthet. Nincs túl jó időszakod és nehéz idők jönnek még. De mindennek van oka és következménye is. A rossz után pedig mindig eljön a jó. Nézd meg rád mi vonatkozik és miért.

Ezért vár rád rendkívül nehéz és fájdalmas időszak - Okok, következmények

Ember – Ilyen nehéz időszakod van most. De mi vezetett idáig?

Nehéz időszakon mész át, óriási felelősség nyomja a válladat. Ez a mély lelki teher pedig erős nyomást gyakorol az életedre. Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, nem álltál meg, nem pihentél, csak hajtottál előre rendületlenül. A nulláról kellett újrakezdened és lépésről-lépésre próbálod építgetni az életedet.

Annyi minden történt mostanában, annyira mély a csalódás benned, hogy szükséged van egy kis lassításra és a még nagyobb összpontosításra. Van valami ami akadályoz a továbbjutásban, a talpra állasban. Észre kell venned azt a dolgot, ami miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd, ahogy megérdemelnéd. Hiba van a gépezetben, muszáj megkeresned! Enélkül nem tudod teljes értékűen élni az életed és enélkül nem tudsz újra boldog lenni.

Fény

Az idő az, ami most nagyon fontos szerepet játszik az életedben. Mindig minden idődet beosztod, tele vagy határidőkkel és elvégzendő feladatok hosszú listájával. Előre megtervezel alaposan minden lépést és mindig van B-terved is. A lehető legrosszabb verzióra is felkészülsz, mert tudod, már nincs több erőd a szomorú, fájdalmas és váratlan helyzetekre, akadályokra. túl sokszor kellett felépítened újra magadat és az életedet is. Elfáradtál.

Mindig mindent szeretsz időben elvégezni, nagyon fontos számodra, hogy az egész napod meg legyen tervezve. Enélkül úgy érzed céltalan lennél. Az idő rabja vagy, mert ez a sok betervezett dolog, tennivaló, eltereli a figyelmedet a lelked fájdalmáról.

A múltad miatt vagy ilyen. Egy rossz élmény változtatott meg. De eleget szenvedtél, nem gondolod? Talán épp itt az ideje, hogy próbálj meg néha lazább, spontánabb is lenni. A múltról nem elterelni kell a figyelmedet, hanem a múlttal foglalkozni kell és le kell zárnod. Csak így léphetsz tovább. Szánj rá időt, energiát, ez a jövőd kulcsa. Sokkal több és szebb élmény fog érni ezután, hidd el.

kép: pixabay

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük