Rózsaszínért rajongók előnyben – a pink az idei nyár legdivatosabb árnyalata

Rózsaszínért rajongók előnyben – a pink az idei nyár legdivatosabb árnyalata

Legyen szó rózsaszín flip-flopokról vagy szandálokról, ez a vidám és nőies szín az idei szezon egyértelmű befutója. Nem nehéz ugyan variálni, nagyjából minden passzol hozzá, de azért körbejártuk kicsit, hogy milyen típusú modellek és ruhadarabok a legtrendibb választások!

Rózsaszínért rajongók előnyben – a pink az idei nyár legdivatosabb árnyalata

Mit üzen a pink?

A rózsaszín nemcsak egy szín, hanem egy életérzés is. Friss, vidám és energikus, ugyanakkor kifinomult és nőies is egyben. A rózsaszín különböző árnyalatai minden bőrtónushoz passzolnak, ráadásul gond nélkül kombinálhatók más színekkel. Ezen kívül a rózsaszín egyfajta önkifejezés is, amely pozitív hangulatot áraszt és egyedi stílust sugall. Amúgy meg szintén egy olyan divatárnyalatról beszélünk, ami, míg világ a világ, arat!

Csak lazán!

A flip-flopok a nyár elengedhetetlen darabjai, a rózsaszín változatok különösen divatosak idén. Ezek a könnyű és kényelmes lábbelik tökéletesek a strandoláshoz, városi sétákhoz vagy akár az otthoni tébláboláshoz is.

Az egyik legtöbbek által kedvelt rózsaszín flip-flop a Havaianas Slim. Ez a brazil márka híres a kiváló minőségű gumiból készült papucsairól, amelyek tartósak és kényelmesek. A rózsaszín Havaianas Slim különböző árnyalatokban pompázik. Persze a CCC széles választékában szó szerint tolonganak a rózsaszínű lábakra szabott celebek. Egy könnyű nyári ruhával vagy rövidnadrággal és top kombinációval társítva kezdődhet is a buli.

A Reef Sandy rózsaszín változata a pinkimádók cipős szekrényéből nem hiányozhat. Ez a flip-flop puha talpának és kényelmes pántjainak köszönhetően egész napos talpalásra is alkalmas. A pink amúgy kitűnően illik a napbarnított bőr színéhez, úgyhogy napozásra fel!

Tovább is van rózsaszín!

rózsaszín szandál paletta tagjai elegánsabb alternatívát kínálnak a flip-flopokhoz képest. A teljesség igénye nélkül kiválóan alkalmasak városi sétákhoz, esti kiruccanásokhoz vagy akár munkába járáshoz is.

A Steve Madden Irenee rózsaszín szandál például viszi a prímet. Az egyszerű, mégis elegáns dizájn, valamint a közepes sarokmagasság kettőse ellenállhatatlan végeredményt borítékol. Egy elegáns nyári ruhával vagy egy könnyű nadrággal és blúzzal mutat a legjobban.

A szandál rózsaszín verziója szintén remek választás. Ez a modell ortopédiai szempontból különösen előnyös, mivel a talpbetét követi a láb természetes formáját. Amúgy extrán jól néz ki egy casual nyári összeállítással, például farmer rövidnadrággal és egy egyszerű pólóval.

Mit tanácsolnak a stylistok?

rózsaszín papucs mellé szinte dukál egy könnyed nyári ruha, meg mondjuk némi árnyékot biztosító kalap. A napszemüveg sem rossz kiegészítője a szettnek. Ha irány a strand, akkor a strandtáskát megéri felmarkolni.

Egy kényelmes farmer rövidnadrág, egy laza fehér póló és egy pár pink szandál ideális választás városnézéshez, munkába járáshoz, amennyiben nincsen dress code, és úgy általában a mindennapok forgatagához. A CCC online felületén célszerű végiggörgetni a mindennapi, de kicsit sem mindennapos típusokat.

Elegáns nyári ruhához is passzol mindkét fenti modell, ha a kinézett darab megfelelő anyagú és színű. Egy selyem vagy sifon ruha és egy pár elegáns rózsaszín szandál különleges eleganciát képvisel. De ez csak egy példa a számtalan lehetőség közül. A CCC üzleteiben ráadásul személyesen a legkönnyebb meggyőződni arról, hogy melyik stílustipp az egyénileg nyertes.

Szponzorált cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük