Erre a 2 csillagjegyre élete legszebb hete vár

Erre a 2 csillagjegyre élete legszebb hete vár

Erre a 2 csillagjegyre élete legszebb hete vár. A horoszkóp szerint különleges napok várnak a Kos és a Nyilas csillagjegyekre.

Erre a 2 csillagjegyre élete legszebb hete vár

A Kos csillagjegyre igazán különleges hét köszönt.

Csodálatos energiák lengik körül már hétfő reggeltől a Kost. Itt lesz az idő a lezárásra és ezzel párhuzamosan a lelki gyógyulásra. Nagy boldogságot és megkönnyebbülést fogsz érezni. Át tudod végre gondolni és rá fogsz jönni mik azok, amelyekre már nincs szükség az életedben és arra is , ki vagy igazából milyen ember vagy valójában az álarc mögött. Ez mind a magánéletre és mind a munkára egyaránt vonatkozik. A következő héttől kezdve végre magaddal is törődni fogsz, mert eddig mindig mindenki mást magad elé helyeztél. Felszabadult, vidám, energikus leszel, ráadásul ez nem csupán hétfőtől vasárnapig fog tartani, hanem ezzel megalapozod az egész jövődet is.

Nyilas csillagjegyre az új héttel egy új élet is köszönt

Rengeteg fájdalom halmozódott fel a lelkedben, szívedben és már nem bírod tovább. Eddig mindig erősnek mutattad magadat, de nem bírod tovább. Nem tudod tovább magadban tartani a bánatodat, mert különben felemészt téged. Gondolkodnod kell. Okokokat, következményeket kell keresned. Meg kell találnod újra a helyedet a világban és rá kell jönnöd arra, miért tartasz most itt, ahol és ahogy. A következő hét sorsdöntő lesz, egy új irányt kap az életed és a fájdalmaidat fel tudod dolgozni, a múltat végre teljesen le tudod zárni. Ez pedig felszabadító érzés lesz és egy új, végre boldog élet kezdődik számodra.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük