Az, amit látsz, meghatározza az egész nyaradat - Ez vár rád

Az, amit látsz, meghatározza az egész nyaradat – Ez vár rád

Az, amit látsz, meghatározza az egész nyaradat – Ez vár rád a teszt szerint. Akkor lesz pontos, ha első ránézésre válaszolsz a kérdésre! Mit láttál meg legelőször, amikor ránéztél erre a képre? Madarat? Csillagokat? Holdat?

Az, amit látsz, meghatározza az egész nyaradat - Ez vár rád

Madár – Különleges szabadság lengi be az egész nyaradat

Menni, utazni akarsz, gondtalanul, felszabadulva, a gondokat hátrahagyva. Mindent látni szeretnél, nem akarsz a bajokra gondolni, vagy az eddig történt csalódásokra. Élni akarsz, szabadon. Ez jellemzi majd a nyaradat. Csodálatos élményekben lesz részed, szabad leszel, minden gondot félre tudsz tenni, mert tudod, a megoldásnak nem itt és nem most van az ideje. Fel kell töltődj szép élményekkel, új energiákkal, hogy utána majd kellő lendülettel és pozitív hozzáállással tudd folytatni, vagy esetleg újrakezdeni az életedet.

Csillagok

Olyan dolgok járnak a fejedben, amiket most még nem fogsz tudni elérni. A nyaradat az álmodozás jellemzi majd. Ábrándozol sokat majd, terveket szövögetsz, célokat tűzöl ki magad elé és elképzeled hogyan is lehetne megvalósítani, elérni. Nem vagy csalódott, hogy az álmaidnak még nem jött el az ideje, mert tudod, nagyon kitartó vagy és biztosan el fog jönni a te időd. Soha nem adsz fel semmit és ez most sem lesz másképpen. A nyár a lelki felkészülés ideje lesz számodra.

Hold

A nyaradat a ragyogás jellemzi majd. Öröm, béke, boldogság vesz majd körül. Teli lesznek a napjaid nevetéssel, élményekkel, szeretettel. Nagyon magadba nézel nyáron és végre rá fogsz jönni arra, mi is az igazán fontos a te életedben. Rájössz arra is, hogy eddig nem jó úton haladtál a nem jó emberekkel. Új utak nyílnak előtted, új lehetőségekkel, új emberekkel és egy teljesen új, ezúttal igazi érzelmekkel átszőtt, igazi élet.

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük