Melyik nyaralás a kedvenced? Ezt árulja el a személyiségedről

Melyik nyaralás a kedvenced? Ezt árulja el a személyiségedről

Melyik nyaralás a kedvenced? Ezt árulja el a személyiségedről. Nézd meg alaposan ezeket a képeket és döntsd el melyik, milyen lenne a te álomnyaralásod!

Melyik nyaralás a kedvenced? Ezt árulja el a személyiségedről

Az első nyaralás lenne az álom számodra?

Az emberekből már nagyon eleged van. Csak a rosszat tették veled idén, bántottak, lehúztak, hátrébb toltak, megaláztak, kihasználtak. Nagyon kevés jó élményed van, mert még a legközelebbi barátaidban is csalódnod kellett. Ezért inkább egyedül szeretsz lenni, elmélyülsz a gondolataidban, terveidben és egyáltalán nem magányként éled meg. Inkább ez tölt fel, az egyedüllét. De vajon jól van ez így, hogy ennyire nem bízol senkiben?

2. Az aktív nyaralás híve vagy és a legforróbb időszakban inkább elmenekülsz hűvösebb tájakra?

Imádsz élni, imádod a pillanatot megélni, szereted, ha esik az eső, de szereted azt is ha süt a nap. mindenben, mindenhol, mindig meglátod a legapróbb szépet és jót is. Ez éltet téged, ebből nyered a mindennapok küzdelmeihez az energiáidat.

3. Neked az a legszebb nyaralás, amikor a természetben vagytok és sátoroztok?

Kevés embert engedsz közel igazán magadhoz, nem szeretsz megnyílni, nem szereted kimutatni a gyengeségeidet. Nehezen bízol meg valakiben, a bizalmadat ki kell érdemelni. tudod magadról, hogy erős vagy és bármilyen helyzetben feltalálod magad, ha akadály lép az életedbe, nem hátrálsz meg, sőt. Addig nem nyugszol, míg meg nem oldod. De őszintén! Már szeretnél kicsit pihenni, nem aggódni, ugye?

4. Ha nyaralás, akkor csakis vízpart, tengerpart?

Rettentően feszített, stresszes időszak áll mögötted. Sokat vagy ideges, fáradt, úgy érzed kiégtél, már nem motivál semmi. Sokan próbáltak téged megállítani, sőt hátráltatni a sikereidben, terveid elérésében, mert rengeteg az irigyed. Nagyon belefáradtál állandóan az árral szemben menetelni. Nem lehet, hogy nem is jó helyen vagy?

képek: Stock képek

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük