Melyik nyalóka a kedvenced? Megmutatja mire van most a legnagyobb szükséged

Melyik nyalóka a kedvenced? Megmutatja mire van most a legnagyobb szükséged

Melyik nyalóka a kedvenced? Megmutatja mire van most a legnagyobb szükséged. Mert bizony vannak olyan dolgok, gondolatok, amelyeket nem merünk kimondani, félünk tőlük, bánt minket. Tudjuk, hogy szükségünk lenne valamire, egy társra, egy érzésre, pénzre, szabadságra, egy jó utazásra, költözésre….Arra, amire az adott élethelyzetben szükségünk lenne, amire szomjazik a lelkünk. De ezt ritkán valljuk be magunknak, igaz? Mert a legtöbben erősnek mutatjuk magunknak….

De ez a teszt most felszínre hozza a lelked legmélyebb titkát, azt, amire most tényleg szükséged lenne. Itt egy kép, rajta 4 nyalóka. Válaszd ki, amelyik elsőre megfogott. De tényleg ne nézegesd, ne gondolkodj, az első megérzés számít.

Melyik nyalóka a kedvenced? Megmutatja mire van most a legnagyobb szükséged

Az első nyalóka a kedvenced?

Ha az első nyalóka az, ami elsőre megragadta a lelkedet, akkor te most nem igazán vagy jól. Nagyon nehéz időszak áll mögötted, ami megviselt fizikailag és lelkileg is. Elfáradtál, fásult vagy, minden energiádat felőrölték az események. Próbáltad azt mutatni jól vagy, nincs baj, de már nem megy. El szeretnél menekülni a világ elöl, hogy rendezni tudd a gondolataidat, hogy tiszta fejjel-lélekkel tudd átgondolni a történteket. Tudod, hogy enélkül nem tudod majd levonni a következtetéseket és nem tudsz tanulni a kialakult helyzetből. Enélkül pedig nem megy majd a lezárás sem és az újrakezdés sem. Szeretnél elbújni, felfrissülni valahol. Távol mindentől és mindenkitől. A legnagyobb szükséged most egy pihentető utazásra vagy kirándulásra lenne szükséged, ahol nyugodtan tudsz gondolkodni a múltadról, jelendről és a jövődről.

A 2.?

Eleged van abból, hogy hátráltatnak, akadályoznak, gátolnak abban, hogy elérhesd az álmaidat. Olyan jól kidolgoztál minden lépést, hogy eljuss az álmaidhoz. Tudod, hogy képes lennél rá, hiszen rátermett, kitartó, pozitív gondolkodású személy vagy. De sok embernek nem tetszik ez. Ők nem akarják, hogy sikeres és boldog legyél. A sok irigyed folyton akadályt gördít eléd, ráadásul sokszor igen nehezen tudod felismerni azokat az embereket, akik nem jó szívvel közelednek feléd. Igaz barátokra, bizalomra és hűségre van a legnagyobb szükséged. Arra, hogy elhidd, vannak még jó emberek, tiszta szívvel, igaz érzelmekkel. Meg kell találnod őket, mert bizony ott vannak a közeledben.

A 3. nyalóka és amit jelent

Annyira monotonnak tartod az életedet. Mindig, minden ugyanúgy történik. Egy jól bevált megszokott sorozatból épül fel az egész napod. Mindig, ugyanúgy. Minden lépést előre megtervezel, kiszámítható vagy, megbízható. Rád mindig lehet számítani, mindig ott állsz mindenki mellett a bajban. Rengeteg emberen segítesz, bármikor felkereshetnek téged a problémáikkal. Mindig van egy B terved és igyekszel felkészülni a legrosszabb esetre is minden helyzetben. De néha azt érzed te magad elveszel a saját életedben. Hol vagy te? Veled ki törődik? Ki foglalkozik a te gondjaiddal? A te érzéseiddel? Veled? Neked ki segít? Egyre jobban ott motoszkál a fejedben ez a sok gondolat és egyre magányosabbnak érzed. Vágysz arra, hogy levegyék a sok terhet a válladról, hogy valaki végre a te támaszod legyen. Egy igazi társra vágysz, rá lenne a legnagyobb szükséged még akkor is, ha ezt még saját magadnak sem mered bevallani.

A 4.

Vidám, boldog természetű ember vagy, olyan, aki képes mindenben a szépet észrevenni. Keresed mindig a szépet, a jót és bizony meg is találod. A lelked ragyog, a mosolyod mindig ott csillog az arcodon. Azt vallod bármilyen nehézséget is hoz az élet, meg kell oldani, meg tudod oldani, nem törhet össze, hiszen ez az élete van mindenkinek. A rossz után pedig biztosan eljön a jó is. Soha nem szabad feladni semmit, örülni kell minden egyes apróságnak. Az életedből a lehető legtöbbet kihozod mindig, a mindennapjaid szépen telnek. szereted, elfogadtad önmagadat, szereted az életedet. Hogy mire van szükséged? Semmire. Élj úgy, mint eddig és a boldogság veled marad.

kép: stock kép

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük