Ez a 3 csillagjegy a rosszban sem hagy el és kitart melletted

Ez a 3 csillagjegy a rosszban sem hagy el és kitart melletted

Ez a 3 csillagjegy a rosszban sem hagy el és kitart melletted, Veled van, veled marad a legnehezebb időkben is. Horoszkóp.

Ez a 3 csillagjegy a rosszban sem hagy el és kitart melletted

Bika – Sosem fog elhagyni a nehéz, rossz időkben sem

Ez a csillagjegy is kitartó. Nem tudja elképzelni az életet szerelem nélkül. Neki lételeme az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, vággyal teli, szenvedélyes, olyan társ, aki értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre. A rosszban sem fog elhagyni és akkor is veled marad, amikor nehezebb időket éltek meg. Ilyen vagy te, kedves Bika.

Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatának. Szenvedélyes természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. Nem siet, szereti kiélvezni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes.

A szíve teljesen nyitva áll a társa előtt. A minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét. A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni.

Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első. És ezért képes harcolni is a legínségesebb időkben is.

Ikrek csillagjegy

Nagyon izgalmas horoszkóp következik. Félénk, érzelmes, romantikus gondolkodású csillagjegy. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor  végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik.

Hihetetlen szenvedélyessé, érzékivé válik, aki szereti megtapasztalni az újat, a jót. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny lelke van, de a szeretett ember mellett hegyeket képes megmozgatni. 

Tökéletes szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor is reménykedik tovább, mert a legjobbat keresi… és tudja, hogy majd megleli.

Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára. Sosem hagyná őket magukra.

Kos

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, aki megragad minden alkalmat, lehetőséget. Nehezen állapodik meg, mindig keresi a jobbat, emellett örök álmodozó.

Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelemért mindenre képes. Nehezen állapodik meg, sokáig képes hazudni magának a valós érzelmeiről.

De ha végre biztonságban érzi magát és képes teljesen megbízni a másikban, akkor lenyugszik és szép lassan teljesen kinyílik. Bármit megtenne a párjáért, bármit.

Tűzön-vízen átmenne érte és sosem hagyná cserben. Ha igazán szeret, mindig ott fog állni bástyaként, védelmezőként a párja mellett és a legnehezebb időkben sem fogja elhagyni.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

kép: pixabay

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük