Így az életed, ilyen vagy te - Kíméletlenül őszinte teszt

Így az életed, ilyen vagy te – Kíméletlenül őszinte teszt

Így az életed, ilyen vagy te – Kíméletlenül őszinte teszt. Az, amit először meglátsz a képen, minden fontosat elmond rólad. Röviden, tömören, csak és kizárólag a lényeget.

Így az életed, ilyen vagy te - Kíméletlenül őszinte teszt

Macska – Így éled az életed, ilyen vagy te, ha ezt láttad meg először:

Nagyon magabiztos és bátor ember vagy, aki rendkívül független. Az életed során az az elv vezérel, hogy „megcsinálom a magam módján”. Nem támaszkodsz senkire és nem más hátán felkapaszkodva éred el a kitűzött céljaidat.

Hegy

Az a fajta ember vagy, aki tudja, hogyan szedje össze magát anélkül, hogy bárki segítségét kérné. A mantrád a „bízz magadban”, és csak a saját hangodra hallgatsz. A legnagyobb mélységekből is képes vagy újra talpraállni és a legmagasabb hegyet is meg tudod mászni, apró lépésekben, elszántan haladva előre.

Falevél

Az egyetlen dolog, amit megkövetelsz az emberektől, az az őszinteség, mert számodra a legrosszabb igazság jobb, mint a legjobb hazugság. Folyamatosan azon dolgozol, hogy önmagad jobb, erősebb verziója legyél. Szépen haladsz előre az életben, nem kapkodva, nem idegeskedve, hanem minden pillanatot megélve.

Ember

Teli vagy érzelmekkel, a csalódások erősen nyomják a lelkedet. Nem tudod elfelejteni a múltat, sem a régen történteket, sem a fájdalmat. A múlt az életed része, ezt vallod. Nem elfelejteni kell, hiszen ez nem is lehetséges szerinted. A múltat nem elfelejteni kell, hanem feldolgozni és a tanultakat beépíteni a jelenbe.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

kép: pixabay

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük