Fedezd fel a vízi világot új szemszögből

Fedezd fel a vízi világot új szemszögből

A SUPozás előnye, hogy bárki és bárhol a világon, folyón, tengeren vagy egy tavon is felfedezheti a környezetben rejlő szépségeket. Mivel a világon szinte bárhol találhatunk ilyen helyeket, így egyáltalán nem vagyunk kötve egyetlen országhoz sem. Utazzunk el bárhová a világon és deszkánk segítségével fedezzük fel a hely sajátosságait.

Fedezd fel a vízi világot új szemszögből

Hogyan vágjunk bele?

Ma már nagyon sok helyen különféle tanfolyamokat és túrákat szerveznek annak érdekében, hogy minél több érdeklődővel ismertessék meg ennek a sportnak a szépségét. Ezekre a helyekre bátran vigyük magunkkal saját deszkánkat.

Mire figyeljünk vásárlás előtt?

Manapság egyre nagyobb a választék, hiszen a gyártók egyre sűrűbben dobnak piacra újabb és újabb modelleket. Elképzelhető, hogy a bőség zavarában alig tudunk majd választani, mi mégis azt javasoljuk, hogy az első vásárlást nagyon alaposan fontoljuk meg. A piacon nagyon sok olcsó deszkát találhatunk, de egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a legjobb megoldás számunkra.

Tippek a vásárlásra

Nagyon sok online vásártéren széleshasznált SUP kínálatba futhatunk bele, de mindig nézzük meg hogy az eladó vajon megbízható-e. Amennyiben lehetőségeink engedik olvassunk el véleményeket róla.

Azoknak, akik még soha nem próbálták ki ezt a sportot érdemes inkább egy megbízható áruházban megvásárolniuk a felfújható deszkát és a szükséges kiegészítőket. Sok esetben akciós időszakokat is kifoghatunk, amikor jóval az eredeti ár alatt juthatunk hozzá a komplett felszereléshez.

Milyen létfontosságú kiegészítőket érdemes megvásárolni?

Az evező, a lebegtető eszköz, a póráz és természetesen a megfelelő ruha is fontos a sportoláshoz. A deszkázás egyik legizgalmasabb része az, hogy bárhol űzhetjük ezt a sportot, és ezekre a helyszínekre saját jól bevált kiegészítőinket is magunkkal vihetjük.

A felfújható SUP

Az esések elkerülése érdekében és az önbizalmunk növelésére válasszunk inkább felfújható deszkát, amely a tanulás során nagy segítségünkre lesz. A másik deszkatípus a merev deszka, amelyet már inkább a haladóknak ajánlanak. Ha szeretnénk speciálisabb célra eszközt vásárolni, akkor választhatunk a szörfözéshez, a jógázáshoz, a vadvízi evezéshez vagy például horgászathoz is megfelelő deszkát. Vásárláskor ennek eldöntése nagyon jó szűrő lehet.

A márka kiválasztása

Mint már említettük, igen széles a termékkínálat, de inkább keressünk olyan szaküzletet, ahol szűkített a választék, viszont a termékek megfizethetők és minőségiek. Az Aquaton, a Wattsup, a Skiffo vagy a Coasto igen jó választás lehet.

Szponzorált cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük