Ezekre a csillagjegyekre életük legszerencsétlenebb időszaka vár

Ezekre a csillagjegyekre életük legszerencsétlenebb időszaka vár

Ezekre a csillagjegyekre életük legszerencsétlenebb időszaka vár. Ezeket a csillagjegyeket messzire el fogja kerülni a szerencse.

Ezekre a csillagjegyekre életük legszerencsétlenebb időszaka vár

Létezik néhány olyan csillagjegy, akire nehezebb időszak vár, sőt életük legszerencsétlenebb időszaka következik.

Bármit is csinálnak majd, bármibe is kezdenek majd, valahogy mindig rosszul sül majd el.

A legszerencsétlenebb állatövi jegyek ők lesznek. A következő időszakban számukra nem lesz egyszerű az élet.

A jó hír viszont az, hogy ez is csak egy állapot, egy átmeneti időszak lesz és jó hír az is, hogy mindent meg lehet oldani!

A legszerencsétlenebb időszak is hordoz magában megoldást, és higgyétek el, végül minden megoldódik majd és ti is is boldogok, elégedettek lesztek.

Bika

Eddig ő volt mások számára a fény a sötétségben. Másokon mindig, azonnal és könnyedén segít, de most ez sem megy. Túl túl nagyok az elvárásai saját magával és másokkal szemben is, emiatt rengeteg kudarc, fájdalom és csalódás éri a következő időszakban.

A szeretet fontos számára, de élete legszerencsétlenebb időszakában úgy érzi most több az ellenség, mint a barát. sokan akarnak neki ártani és még többen akarják kihasználni.

Nagyon elege lesz a Bika csillagjegynek.

Mérleg

Rengeteg negatív és tanulságos tapasztalatot szereznek, mire rájönnek arra mi és miért is történik most így ebben a nehéz életszakaszban.

Szeretnék megtalálni a helyüket a a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezik ez a csillagjegy, de sokszor tévesen gondol saját magára. Leértékeli magát, nem ismeri el a jó tulajdonságait és kevesebbre tartja magát másoknál.

Ez pedig rengeteg keserűséget okoz számára élete és élete legszerencsétlenebb időszakát okozza. Óriási önbizalomhiány jellemzi majd, mert semmi sem sikerül úgy, ahogy szeretné és mindenért magát okolja.

Rák csillagjegy

Romantikus, álmodozó és túlságosan megengedő. Saját magának kreál problémákat és túlságosan is naiv, elfogadó. Olyan dolgokat enged meg és néz el bizonyos embereket, amik óriási hibának számítanak. Megbocsáthatatlan hibának. De ő mégis elnézi és úgy csinál, mintha amiről tudna, meg sem történt volna és a probléma nem is létezne. Élete legszerencsétlenebb időszakát okozza ez a helytelen gondolkodás. Mert látszólag minden rendben van vele és körülötte, boldognak mutatja magát, de legbelül tudja jól, hogy az élete szétesőben van.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük