A pillangó megmutatja milyen súlyos lelki terhet cipelsz - Teszt

A pillangó megmutatja milyen súlyos lelki terhet cipelsz – Teszt

A pillangó gyönyörű, ősi, sokat jelentő szimbólum. Szimbolizálja a lelket, az örök életet valamint a lélek igazi és őszinte kapcsolatát az Univerzummal.

Ez a csodálatos pillangó-teszt feltárja, megmutatja a lelked titkait és képes lesz arra, hogy egy fontos és hasznos tippet adjon neked.

Mindössze egy feladatod lesz ebben a tesztben. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik.

Készen állsz? Itt van a 3 pillangó!

A pillangó megmutatja milyen súlyos lelki terhet cipelsz - Teszt

Ha az elsőt, a piros pillangót választottad

Nagyon világos, egyenes és pozitív ember vagy. Sokan felhívnak téged segítség miatt, rengeteg embernek te vagy a fény. Őszinte és meleg, mély lelked van, amelyben mindenkinek jut egy hely.

Nagyon keveset gondolsz magadra, mindig csak másokra figyelsz, az egész világot meg akarod menteni.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy fordíts nagyobb figyelmet magadra, és vigyázz jobban magadra, szükség van rád, az energiáidra, az erődre.

Tudnod kell pihenni, felöltődni is. Különben a végén teljesen kimerülsz mind lelkileg, mind testileg is. Jegyezd meg, ha mosolyogsz, az egész világ mosolyog.

Ha a második, szép színes pillangót választottad

Kreatív ember vagy, óriási tehetséggel áldott meg a sors. Az álmokért küzdesz is, hihetetlen a kitartásod. Igen sérülékeny a lelked, bár kevés ember tud róla. Hiszen mindig azt mutatod bátor vagy és erős.

A fő ellenséged kétség és hitetlenség. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy többet támaszkodj a saját erődre, bízz jobban magadban és hallgass többet a szívedre.

Ha a 3, a halvány árnyalatú lila pillangót választottad

Nagyon érzékeny személy vagy, hihetetlenül belelátsz a másik ember lelkébe és ráérzel mások hangulatára. Sokszor előre megérzel dolgokat és mindig meg tudod állapítani azt, hogy jó vagy rossz ember van melletted.

Nagyon őszinte vagy, ezért néha nehéz kommunikálni veled. Hiszen mindig kimondod a véleményedet, igazadat. Akkor is, ha ez a másiknak fájdalmat okoz.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy lazíts. Tanuld meg azt, hogy ne idegesítsen más emberek cselekedete. Amit mások tesznek, az az ő gondjuk, bajuk, nem a tied. Keressed meg inkább azokat, akiknek teljesen félelem nélkül megnyithatod a lelkedet.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: colorbox

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük