Krimi minden mennyiségben

Krimi minden mennyiségben

Miért szeretjük a krimit, a bűntényeket, a nyomozós történeteket? Mert izgalmasak, mert rengeteg csavart tartogatnak, ébren tartják az agyunkat, de ami mind közül a legfontosabb: mert rendkívül szórakoztatóak. Legyen szó egy igazi klasszikus detektívtörténetről, vagy a modern világban játszódó, magas minőségen készülő sorozatról és a legendás amerikai FBI-ról, a kellemes időtöltés garantált. A TV 4 pedig gondoskodik róla, hogy a nap bármely szakában kiváló programot adjon a szórakozni vágyók számára.

Krimi minden mennyiségben

Bűntény, rejtély, izgalom – miért szeretjük a krimit?

TV 4 csatorna a krimik, bűntények, rendőrségi, nyomozói történetek szerelmeseinek valódi mekkája. Az adó túlnyomórészt ezzel a tematikával dolgozik, számtalan sorozat mutatja be a bűnüldöző szervek különleges, fikciós vagy valódi kalandjait.

De miért kedveljük ennyire ezeket a történeteket? Sokféle válasz van és minden ember más, de egy pár lehetőség azért már ismert a tudomány előtt. Egyrészt rengeteg izgalmat és feszültséget kínálnak ezek a történetek. Tele vannak fordulatokkal, meglepetésekkel.

Megtornáztatják az agyat, hiszen mielőtt kitisztulna a kép, sokan maguk is megpróbálják megoldani a bűntényt. Sokan szeretik magukat belehelyezni a nyomozók helyzetébe, maguk is azon gondolkodni, hogy vajon ők mire lennének képesek hasonló helyzetben.

Emellett kiváló beszédtémát is szolgáltatnak, akár munkatársakkal, ismerősökkel szeretnénk átbeszélni az előző esti epizód izgalmait, esetleg a felmerülő morális kérdéseken szeretünk együtt rágódni. Akárhogy is, a TV 4 egész biztosan kiváló táptalaja ezeknek az élményeknek.

Klasszikus alakok a képernyőn

A krimi szeretete nem újdonság, a régi műsorok pedig legalább annyi rajongót tudhatnak magukénak ma is, mint eredeti megjelenésük idején. Hiába sokan már kívülről ismerik a történetet, mégis ott ragadnak a televízió előtt, ha a klasszikus, nagy detektívek kerülnek képernyőre. A TV 4 nézői is el vannak kényeztetve ebből a szempontból, hiszen Poirot kalandjai és Agatha Christie ABC gyilkosságok sorozata rendszeresen feltűnik a színen.

Nem csak krimi az élet

Persze a krimi nem minden és a TV 4 sem csak és kizárólag ebben a tematikában sugároz. Időről időre felbukkan Doktor Murphy, a tehetséges ifjú sebész kalandjai pedig szintén legalább olyan szórakoztatóak, mint a bűntények. A Dalfutár pedig egy igazán könnyed, kellemes zenei program, egészen kiváló szórakozás és kiengedés két nehezebb tematikájú, sötét krimi között.

Az érdeklődésének megfelelő műsor kiválasztásában pedig bátran támaszkodhat a Musor.tv online műsorújságra. Az oldalon böngészheti a TV 4 kínálata mellett a többi csatorna programtervét is. A műsorok között segít eligazodni a tematikus keresés, illetve az adásokhoz tartozó rövid leírások.

Gyors, kényelmes, környezetbarát – az online műsorújság előnyei

A Musor.tv nagy előnye, ahogy korábban is említettük, hogy nem csak egy, de az összes csatorna kínálatát összefogja és az online műsorújságban böngészhetővé teszi. Mindezt ráadásul rendkívül egyszerűen, kényelmesen, pár kattintással elérhetővé teszi bárki számára.

Az oldal kialakítása során külön figyelmet szenteltek a televíziónézők kényelmének. Minden adásnál rögtön láthatók az ismétlések időpontjai, ha véletlen élőben nem volna alkalmas a program megtekintése.

Könnyedén kereshet minden felhasználó TV csatorna, tematika vagy akár kulcsszó alapján is. A kedvenc csatornáit elmentheti magának, ezáltal könnyítve a jövőben a böngészésüket, a legfontosabb funkció azonban talán mind közül a Google Naptár integrálása. Akármelyik műsort egyetlen kattintással hozzáadhatja naptárához, aminek köszönhetően a sugárzás kezdete előtt értesítést is kap. Így garantáltan nem fog soha többet lemaradni kedvenc műsorairól!

Az online műsorújság ráadásul még környezetbarát is, hiszen nincsen szükség a műsor kinyomtatására és nem kell a beszerzése sem időt, sem pénzt szánni, hiszen az interneten bárhol, bármikor, ingyenesen elérhető.

Szponzorált cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük