BIO Teljes kiőrlésű gluténmentes kenyér

Utolsó frissítés: 2019-05-20

Madame Loulou céllisztből

http://allergiamentesen.hu/madame-loulou-gm-termekek-165/bio-termek-187/bio-kenyer-teszta-189/bio-teljes-kiorlesu-kenyer-glutenmentes-porkeverek

Bio Madame Loulou alapkeverék a legjobb organikus alapanyagokból van; a keveréket nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a BIO TELJES KIŐRLÉSŰ KENYÉR emellett laktózmentes, nem tartalmaz tartósítószert és pálmaolajat.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 250 ml vízre, 18 g friss élesztőre, vagy 6 g porélesztőre és 6 g extraszűz olívaolajra.

Összetevők: kukoricakeményítő*, hajdinaliszt*, rizsliszt*, sűrítőanyag: guargumi*, szentjánoskenyérmag-liszt*, nádcukor*, só, útifű maghéj-por*.

(*ökológiai gazdálkodásból)

Nyomokban tejet, tojást, szóját és mogyorót tartalmazhat.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1439 kJ / 340 kcal

Zsír: 3,2 g, amelyből telített zsírsavak: 0,5 g

Szénhidrát: 68 g, amelyből cukrok: 3,3 g

Rost: 7,7 g

Fehérje: 5,9 g

Só: 2,2 gNettó tömeg: 300 g

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük