Te hol iszod az első kávét? Ez sokat elárul arról, milyen ember vagy

Te hol iszod az első kávét? Ez sokat elárul arról, milyen ember vagy

Te hol iszod az első kávét? Ez sokat elárul arról, milyen ember vagy, arról, hogy mi az igazán fontos neked. Különleges személyiségteszt következik, amiből sokat megtudhatsz magadról.

Ha otthon iszod meg az első kávét

Az, aki otthon issza meg az első kávét, annak fontosak a napi rituálék, a megszokott kis dolgok, tevékenységek. Ragaszkodsz ahhoz, amid van és szereted, ha az életed a megszokott mederben folyik. Jó otthon lenni, kellemes érzés a biztonságos kis környezetedben elfogyasztanod az első kávét. Szereted az életedet, a mindennapjaidat, a családodat, az otthonodat. Nem rohansz, nem kapkodsz, ami fontos, arra szánsz elég időt. Fontos számodra a minőségi idő és a biztonság, a család.

Kávé útközben

Energikus, pörgős személyiség vagy, sokat jössz-mész, utazol, rengeteg a dolgod. Ha a nap 48 órából állna, az is kevés lenne. Szétszórt vagy, kimerült, extra módon leterhelt a sok feladat miatt és sajnos nem igazán számíthatsz senkire. Egyedül vagy a gondjaiddal, a terhekkel. Szeretnél néha megpihenni, fellélegezni, de ilyen talán még sohasem volt az életedben.

Irány a kávézó

Fontos számodra az énidő. Sokat foglalkozol magaddal és mindig figyelsz arra, neked mi a jó. Az életedben te vagy az első és a legfontosabb, minden csak utána jöhet. Emiatt sokan egocentrikusnak és önzőnek gondolnak, pedig egyáltalán nincs így. A múltban mindig másokra fókuszáltál, ugrottál, ha hívtak, segítettél azonnal, ha kellett. Fizikailag és lelkileg is teljesen kimerültél és rájöttél, hogy mindenki – vagy legalábbis sok ember – csak érdekből volt melletted. Magadra sohasem jutott energiád és emiatt a saját életed megrekedt egy adott ponton. A saját utad építgetésére semmi időd nem maradt, mert mindig mások mögé helyzeted magadat. Emiatt fordult a kocka és ezen nem is akarsz soha többé változtatni. Igenis te is fontos vagy.

Kávé a munkahelyen

Fontos számodra a karrier, a célok elérése és ezért képes vagy kitartóan tenni is. Fegyelmezett, megbízható ember vagy, olyan, aki mindig tartja az adott szavát. Igyekszel a munkát szétválasztani a magánélettől, de ez nehéz feladat, sokszor megterheli a lelkedet, hiszen rengeteget dolgozol és nagyon nehéz egyensúlyt tartani. Energikusan, nagy lendülettel veted bele magadat a munkába, szereted megszervezni az egész napodat.

A nap első kávéját csakis a barátok társaságában fogyasztod el

Nem szeretsz egyedül lenni, mindig keresed más emberek társaságát. Szeretsz a középpontban lenni, kommunikálni, nyüzsögni. Az egész napod pörög, rengeteg feladatot adsz magadnak és ügyelsz arra, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen egyedül töltened. Félsz ugyanis a magánytól és attól, hogy a csendben előtörnek a sötét, fájdalmas gondolatok és a múlt kísérteni kezd. Inkább lefoglalod magadat.

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük