Vaníliás batyu - gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen

Vaníliás batyu – gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen

Utolsó frissítés: 2019-01-21

Vaníliás batyu – gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen.

Recept!

 

 

Vaníliás batyu - gyorsan, egyszerűen, gluténmentesen

Hozzávalók

✔️2 bögre Labeta Univerzális liszt porkeverék >>> ITT!!! >>>
✔️1 zacskó szárított élesztő
✔️1 tojás
✔️2 evőkanál vaj
✔️1 evőkanál zsír
✔️5 evőkanál cukor
✔️3/4 bögre langyos tej
✔️1 zacskó vaníliás cukor
 pudingpor >>> ITT!!! >>

 

 

Elkészítés

Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát.
Letakarod, langyos helyen keleszted 1 órán át.
Rizslisztes lapon vékonyra nyújtod, négyzeteket vágsz.
Elkészíted a pudingot, ha kihűlt, a négyzetekre helyezel 1-1 evőkanál pudingot. A szembelévő sarkokat középen összecsíped.
Sütőpapíros tepsire helyezed.
Keleszted fél órát.
Tetejét lekened felvert tojással.
️Előmelegített sütőben sütöd. 180 fokon 30 percet kell sütni.

 

 

Forrás: Labeta Magyarország>>>

 

 

Farsangi fánk, cukormázzal díszítve – Gluténmentes recept

 

 

 

Puha, foszlós házi kalács: gluténmentes recept – Jobb, mint a bolti!

 

 

https://freemix.hu/2018/12/30/11-dolog-ami-jo-a-glutenmentes-dietaban-eletben/

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük