Puha, foszlós házi kalács: gluténmentes recept – Jobb, mint a bolti!

Puha, foszlós házi kalács: gluténmentes recept – Jobb, mint a bolti!

Egyszerű kalács recept.

 

Hozzávalók:

275 gramm #Labeta univerzális lisztkeverék
#akciós>>>40 % kedvezmény>>>ITT!!!>>>
165 gramm cukor
3 tojás
100 ml olaj
200 ml tej
1 zacskó sütőpor>>>ITT!!!>>>

 

Elkészítés:
Az alapanyagokat elektromos keverővel 5-6 percig kavarjuk, közepes fordulatszámon.
Sima tésztát kell kapnunk.
Tegyük formába a tésztát.
Süssük 170 fokon – előmelegített sütőben – 50 percig.

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük