Házi fagyi, aminek lehetetlen ellenállni - Recept

Házi fagyi, aminek lehetetlen ellenállni – Recept

A fagyi a nyár elengedhetetlen hűsítő finomsága.

Fagyi: nincs ennél jobb a tomboló hőségben. Egy igazán finom, krémes jeges desszerttel jobban elviselhetőbb a kánikula. Ha otthon te magad készíted el, akkor még jobban fog esni.

Jó elsétálni a fagyizóba, de annál még sincs jobb, mint amikor izgatottan várod, hogy a mélyhűtőben lapuló, saját kezed által készített fagyi végre ehető legyen.

Házi fagyi, aminek lehetetlen ellenállni - Recept

Nincs szükség fagyi készítő gépre ahhoz, hogy igazán finomat tudjál alkotni otthon. Madame Loulou alapkeverékeinek segítségével pillanatok alatt, pár mozdulatból és pár összetevőből meg is van a fagyi.

Madame Loulou KRÉMFAGYLALT – VANÍLIA ÍZŰ>>>

Házi fagyi, aminek lehetetlen ellenállni - Recept

 

Madame Loulou KRÉMFAGYLALT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a krémfagylaltok nem tartalmaznak tartósítószert, pálmaolajat, színezéket és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás olasz fagylaltról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 200 ml tejre és 200 ml tejszínre, vagy ha könnyedebb változatban szeretnénk elkészíteni, akkor csak 400 ml tejre.

Ebből a mennyiségből 12 gombócunk lesz.

Összetevők: 

glükózszirup, cukor, nem hidrogénezett növényi olaj (kókuszolaj), dextróz, fölözött tejpor, módosított keményítő, tejfehérje, kukoricakeményítő, emulgeálószerek: E472a, E471, aroma, stabilizátor: E340ii, sűrítőanyag: E415, E466.

Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1218 kJ / 292 kcal

Zsír: 19 g, amelyből telített zsírsavak: 6,5 g

Szénhidrát: 27 g, amelyből cukrok: 19 g

Fehérje: 2,6 g

Só: 0,1 g

 

Nettó tömeg: 200 g

 

További  Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük