Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

Így készül a gluténmentes focaccia – Egyszerű recept

3 összetevő és pár mozdulat.

Ha szereted a pizzát, de egy kis változatosságra vágysz akkor a focaccia remek választás. Ez lényegében ugyanaz, mint  a pizza, csak a formája és a tészta vastagsága az, ami eltér tőle. 

Ízesítheted fűszerekkel, paradicsommal, szalámival. Bátran használd a fantáziádat!

Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

 

 

 

Focaccia

laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***>>

Így készül a gluténmentes focaccia - Egyszerű recept

Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a FOCACCIA emellett laktózmentes is és nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.

Összetevők: kukoricakeményítő, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E410, só, útifű maghéjpor, sörélesztő.

Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1514 kJ / 359 kcal

Zsír: 5,9 g, amelyből telített zsírsavak: 0,9 g

Szénhidrát: 72 g, amelyből cukrok: 5,2 g

Rost: 6,9 g

Fehérje: 0,9 g

Só: 2,4 g

Nettó tömeg: 400 g

 

 

 

További  Madame Loulou termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

További receptek itt>>!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük