Mascarpone kréme - A legfinomabb, legkrémesebb sütik lelke

Mascarpone krém – A legfinomabb, legkrémesebb sütik lelke

Mire jó a mascarpone?

Az egész világon ismerik, imádják és számtalan felhasználási módja miatt a mascarpone olyan alapanyag, ami mindig jó, ha van otthon.

Mi most csavarunk a dolgon egyet és bemutatunk egy olyan keveréket, amiből pillanatok alatt tudsz otthon mascarpone krémet varázsolni.

Amit aztán bátran felhasználhatsz süteményekbe, pohárkrémekhez is.

Mascarpone kréme - A legfinomabb, legkrémesebb sütik lelke

Könnyű vele dolgozni és gyakorlatilag bármihez fel tudod majd használni, szóval tényleg érdemes beszerezni egy ilyen keveréket!

Nézzük egészen pontosan a részleteket!

Mascarpone krém

***gluténmentes porkeverék***>>>ITT

 

Mascarpone kréme - A legfinomabb, legkrémesebb sütik lelke

Madame Loulou DESSZERT alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a MASCARPONE KRÉM nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondunk erről a csodás desszertről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.

Az elkészítéséhez szükségünk lesz 375 g tejszínre.

Ebből a mennyiségből 8-10 tálkára való mennyiségünk lesz.

Összetevők:

cukor, glükózszirup, nem hidrogénezett növényi olaj (kókusz olaj), fölözött tejpor, maltodextrin, módosított keményítő, sűrítőanyag: E404, aroma, kukoricakeményítő, tejfehérje, emulgeálószerek: E472a, E471, stabilizátor: E340ii.

Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.

Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:

Energia: 1512 kJ / 364 kcal

Zsír: 28 g, amelyből telített zsírsavak: 3 g

Szénhidrát: 25 g, amelyből cukrok: 17 g

Fehérje: 2,7 g

Só: 0,09 g

Nettó tömeg: 150 g

 

 

Még több alapanyag itt:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.