5 tipp és a táskád mindig olyan lesz, mint új korában

5 tipp és a táskád mindig olyan lesz, mint új korában

5 tipp és a táskád mindig olyan lesz, mint új korában.

Történt már olyan veled valaha, hogy tönkrement a kedvenc táskád? Borzalom!

Nem számít mennyit fizettél érte, ha a kedvenced volt, mindenképpen nagy bosszúság. Hiányoznak a megszokott rekeszek, a beállított pánthossz, illetve minden tulajdonsága együttvéve.
Az alábbiakban néhány ötletet osztunk meg veled, hogyan előzheted meg a bajt, azt, hogy kedvenc kiegészítőd tönkremenjen.

5 tipp és a táskád mindig olyan lesz, mint új korában

Soha ne tedd a táskát a padlóra!

Nem csak azért, mert elviszi a szerencsédet, de a padlón a baktériumok egész birodalma nyüzsög. Mindig próbáld meg a táskát a széked hátuljára, ölbe vagy a szomszédos ülésre helyezni.

Egy másik lehetőség a kézitáska tárolására egy asztali összecsukható táskatartó horog megvásárlása. Ez egy megfizethető megoldás, ráadásul apró, így könnyen magaddal viheted bárhova.

Legyen a táskád mindig tiszta!


Ha el akarod kerülni a szennyeződését, óvd táskádat azzal, hogy például tiszta kézzel nyúlsz hozzá, nem teszed le a piszokba, miközben például a kulcsodat keresd a bejárati ajtó előtt.

Természetesen a tisztítását sem kell túlzásba vinni, hiszen a vegyszerek használata sem tesz jót neki. Szükség esetén tisztítsd meg sima vízzel, puha kendővel.

Nem minden táska egyforma

Jó, ez nyilvánvaló. Mindenesetre tudd meg, hogy milyen típusú anyagból készült a táska, mert a különböző anyagok eltérő gondoskodást igényelnek.
Ha a kézitáska bőrből készül, érdemes befektetni egy bőrtisztítóba. Ez egy megfizethető lehetőség, amely tisztán tartja a táskádat és a végeredmény újszerű látvány lesz.

Soha ne tárold a táskádat hosszútávon megfelelő védelem nélkül!


Van néhány módja annak, hogyan tárold például téli szettjeidhez való táskádat, ha éppen egy új nyári kedvenc>>> kacsint rád a boltban.
Helyesen jársz el, ha vásárolsz egy „porzsákot”, melyben tárolva megvédhető a külseje-belseje egyaránt. Egy másik lehetőség, hogy táskáid ne rogyjanak meg, ha papírral tömöd ki a belsejét, megvédve attól, hogy összeessen, majd az egészet helyezd be egy párnahuzatba.
Vásárolj egy lógós kézitáska-szervezőt, hogy könnyen tárolhasd a táskáidat a szekrényben. Ez távol tartja a táskára esetlegesen lerakódó portól, ráadásul így átláthatóvá válik a kollekciód, látni fogod, éppen melyik táskára van szükséged.

Soha ne tárold a táskát műanyagban!

A műanyag nem lélegzik és nedvesség ellenálló, valójában csapadékot csap le. Ez azt jelenti, hogy a műanyag használata nem alkalmas táskák tárolására, hiszen penészgombát okozhat.
Tartsd be a fent vázolt tippeket, hogy a táskák hosszú életűek legyenek és külsejük is újszerű maradjon!

 

Védd a kézitáska belsejét olyan dolgoktól, melyek könnyen kiborulhatnak, illetve ha gyakran cseréled a táskát, használj rendezőt. A táskát nem csak védi, de még több zsebet is kapsz dolgaid tárolásához, és egy bélés megkönnyíti a táskák gyors cseréjét.

Ne várj az utolsó percig táskád javításával!

A sérülés első jelét követően rögtön látogass el a helyi varrónőhöz vagy szakemberhez, attól függően, hogy mi történt.

Cseréld ki a táskáid időről időre!

Mi a legjobb módja annak, hogy a táskáid úgy nézzenek ki, mint új korukban?

 

Cseréld ki őket időről időre! Minél többet használsz egy táskát, annál kopottabb lesz.

 

Ha különleges, egyedi táskát szeretnél magadnak,

édesanyádnak,

vagy bármely nőrokonodnak

fordulj hozzám bizalommal. 

www.kataska.hu>>>

 

 

 

Cikk forrása: www.liveabout.com

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük