Az illóolajok életeket változtatnak meg

Az illóolajok életeket változtatnak meg

Illóolajokról egyszerűen, érthetően, érdekesen.

Az illóolajok életeket változtatnak meg

MIK AZOK AZ ILLÓOLAJOK ÉS MIT TEHETNEK ÉRTÜNK?

A növény legkoncentráltabb kivonata, 50-70 %-al koncentráltabb, mint a szárított növényi részek, fűszerek, gyógynövények.

ILLÉKONY VEGYÜLET

Gőz formájában könnyen elillan; szobahőmérsékleten gyorsan elpárolog.

AZ ILLÓOLAJOK KÉMIAI ÖSSZETEVŐK SOKASÁGA

A desztilláció során alkalmazott alacsony nyomású és hőmérsékletű technológia megőrzi az illóolaj sérülékeny összetevőit.

AZ ILLÓOLAJOK EREDETE

Az illóolaj a növény különböző részéből: virágából, gyökeréből, szárából, leveléből, ágából készül.

AZ ILLÓOLAJOK TÖRTÉNETE

A Bibliából, számos hagyományokból, korábbi és nagyon régi írásokból tudjuk, hogy az a növényi kivonatokat mindig is (már időszámításunk előtt is 4500 évvel) használták a test és a lélek egészségének megőrzésére, meghosszabbítására. Kínában, Indiában, a Görög-Római Birodalomban, Egyiptomban stb. A Napkeleti Bölcsek pedig tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak.

Az esszenciális olajok a talán a világ kezdete óta a  természet komplex ajándéka és a  modern kor hiányzó láncszemei, melyek életeket változtatnak meg!

AZ ILLÓOLAJOK BIZTONSÁGOSAK

SEED TO SEAL – MAGTÓL A ZÁRJEGYIK MINŐSÉGI GARANCIA

A magtól a zárjegyig a YL minden folyamatot saját maga tartja kézben, ezáltal garantálja számunkra, hogy hozzánk kerülő palackokba csak az kerül, amit a növény megtermel. Se több, se kevesebb.

A Seed to Seal minőségi garancia pedig nem csak egy ígéret, hanem a felelősségteljes gondoskodás védjegye is! S ezt a fajta minőséget és tisztaságot mindenki megérdemli kompromisszumok nélkül.

AZ ILLÓOLAJOK MINŐSÉGE:

Terápiás Minőség (piramis csúcsa): Biztonságos belső használatra, tiszta, hamisítatlan. Ide tartozik a Young Living illóolaj palettája is.

Élelmiszer minőség /természetes: Természetes olajok, akár organikus is lehet, még is tartalmazhat vegyi anyagokat.

Parfüm minőség: Megváltoztatott minőség, szintetikus oldószereket tartalmazhat

Virágvizek: általában alacsony minőség, szintetikus, vagy természetazonos anyagok jellemzik

SEJTSZINTŰ VÉDELEM ILLÓOLAJOKKAL? MIÉRT IS NE!

THIEVES – TOLVAJOK OLAJA KEVERÉK (citrom, fahéj, szegfűszeg, eukaliptusz, rozmaring) Támogatja a szervezetünk védekező rendszerét, hatékonyan fellép a környezeti ártalmakkal szemben.

TIPP:

12 csepp Thieves +

3 csepp Citrom +

3 csepp Oregano +

Elsőként az Európai Unióban a Young Living kapott engedélyt a GMO mentes illóolajok táplálék-kiegészítőként történő alkalmazására PLUS+ felirattal

AZ ILLÓOLAJOK ALKALMAZÁSA. HOGYAN HASZNÁLJUK ŐKET?

Az illóolajokat leggyakrabban helyileg alkalmazzuk, vagy belélegezzük, diffúzáljuk, parfümként viseljük, főzünk velük és a takarításhoz is alkalmazzuk őket, vagy egy kényeztető masszázs során érintkezünk velük.

  • Belélegezve – porlasztva
  • Helyileg bőrön keresztül
  • Belsőleg ételeink italainkban, kapszulában

MIÉRT ÉRDEMES YOUNG LIVING ILLÓOLAJAT ALKALMAZNUNK?

  • Mert tiszták, eredeti és kizárólagosan növényi kivonatok
  • Természetesek
  • Koncentráltak, 50-70x erőteljesebbek, mint a fűszerek
  • 1 csepp borsmenta illóolaj = 28 csésze borsmenta tea (1 csep ~ 25 ft)

1 csepp borsmenta illóolaj:

  • Egy pohár vízben vagy kapszulában az emésztésünk támogatója
  • Biztosítja a tiszta légutakat
  • Segít a koncentrációban
  • Hűsít
  • Enyhíti a feszültség érzését

15 ml citrom illóolajhoz kb. 75 db organikus citromra van szükség.

„Használjuk bátran, ugyanakkor körültekintéssel az illóolajokat, hisz a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtéséről gondoskodnak.”

Forrás : http://balkonada.cafeblog.hu/2015/05/11/aromaterapia-avagy-amit-az-illoolajokrol-tudni-erdemes/

MIÉRT PORLASSZUNK ILLÓOLAJOKAT

ULTRAHANGOS ILLÓOLAJPORLASZTÁS, PÁRÁSÍTÁS

A terápiás hatású illóolajokat végtelen kombinációban tudjuk alkalmazni légtér illatosításra, fertőtlenítésre, vagy gyógyításra.

Ezeknek a különleges illóolajoknak a porlasztására alkalmas diffúzorok kíméletesen, melegítés nélkül olyan apró molekulákra bontják az értékes olajcseppeket, hogy a tüdőn keresztül belélegezve szinte másodpercek alatt elérhetjük a kívánt hatást.

Akár órákon át a levegőben keringenek és az egész család vagy közösség számára hasznossá válnak. Megemelik a levegő oxigén szintjét, negatív ionokat termelnek, természetes ózont szabadítanak fel.

Mért van erre szükségünk? – 1 köbméter erdei levegőben 5 kórokozó van, egy nagyvárosi lakásban 20.000, egy nagyáruházban 9 millió, egy átlagos munkahelyen 5 millió kórokozó található köbméterenként. Az illóolajok használatával egy influenzas időszakban bizonyíthatóan kevesebb a hiányzás iskolából, óvodákból, munkahelyekről. Jelentősen lerövidíthető a kellemetlenségekkel járó időszak hossza.

TISZTA LEVEGŐ, EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET

A citromolaj „gőze” képes a leggyakoribb kórokozóktól megvédeni minket. Tudományos kísérletekben a pneumococcus – a tüdőgyulladás kórokozóját 14 perc alatt, a streptococcus hemolyticust – a mandulagyulladás kórokozóját 2-3 óra alatt, a meningococcust – a fertőző agyhártya gyulladás kórokozóját pedig 15 perc alatt pusztította el.

A Young Living citrom olaját használjk a kellemes, friss, üde, tiszta légkör megteremtéséhez.

A Young Living THIEVES olajkeveréke még ennél is sokoldalúbb! 20 perc alatt a levegőt 99,6 %-ban megtisztítja. Rendszeres használatával erősödik az immunrendszer, jelentősen csökken a megbetegedések száma, közösségekben különösen előnyös! Az illóolajok jótékony hatása bárki számára elérhető, már akár napi 2x vagy 3x 30 percnyi porlasztással.

MEDITÁCIÓHOZ, SPIRITUÁLIS MUNKÁHOZ, JÓGAÓRÁKON, SPORTOLÁSHOZ

Az út önmagadhoz sohasem sima, a munkát senki nem végzi el helyetted. Azonban van valami, ami könnyedebbé és nem utolsó sorban kellemesebbé teszi az utazást. Segít az érzelmi megtisztulásban, feloldja az elakadásokat, tisztítja az elmét. Segít az ön-elfogadásban, az önbizalom kialakításában, felülírja a régi mintákat. Segít a jelenbe kerülni és tartósan ott is maradni. Szinte még élő, magas rezgésszámú, ősi esszenciákról van szó. Esszenciális olajok – a legmagasabb, eddig még nem ismert minőségben a sportolás elengedhetetlen kiegészítői.

STRESSZOLDÁS, TANULÁSI NEHÉZSÉG

Gyermekszobába, nappaliba, munkahely asztalára kihelyezett diffúzor és a bele cseppentett Peace & Calming, azaz a béke és nyugalom illóolaj keveréke, vagy a már fentebb említett citrom és borsmenta szeptembertől nyáriszünetig naponta kísérhetik a hajszolt mindennapokat és tehetik könnyedebbé azt!

Bálint-Huber Zsuzsi YL ID: 2987373
Mobil: 06307015899
E-mail: hello@ylilloolajok.hu

Facebook csoport: Terápiás olajokkal az élet

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük