„Láthatatlan társ”, aki mindig veled van és támogat!

Vidd magaddal az illatot és érezd magad mellett mindenhol!

Az Illatékszer semmihez sem hasonlítható, káprázatos és egyedileg kiválasztott illatfelhője hat a lelkedre, a testednek gyógyír. Mindez pedig egy csodálatos ékszerbe zárva egész nap elkísérhet téged.

A medál rejtekében a te kedvenc illatod rejtőzik, folyamatosan ott lebeg körülötted, az egész napodat átjárja, meghatározza az életedet. 

A te illatod, a te érzéseid, a te döntésed, a te életed, a te emlékeid. 

Egyetlen ragyogó medál mindezt magában rejti❗️

"Láthatatlan társ", aki mindig veled van és támogat!

Az Essence of Your Soul kreatív, egyedi módon egyesítette a nők számára két olyan fontos dolgot, mint az illat és az ékszer.

Az ízléses, szemet kápráztató, stílusos ékszerek a te kedvenc illatodat rejtik és így mindenhova magaddal viheted, ott van veled a nap minden percében.

Bajnai Noémivel, az Essence of Your Soul megálmodójával beszélgettünk.

Mikor és miért döntötted el azt, hogy az illóolajokkal szeretnél foglalkozni? Mi vezetett idáig?

 Ez egy hosszú történet, amiben minden mindennel összefügg 🙂 Kertész családból származom a Bakonyból, kertészként dolgoztam 19 éves koromtól Németországban. A növények, a környezet szeretete mindig jelen volt az életemben.

Egy súlyos baleset kapcsán a külföldi munkám, a párkapcsolatom és az addigi életem teljesen megszűnt, a fentiek (akiket én Angyaloknak és Mindenhatónak hívok) „visszahoztak” a szülőhazámba, a családomhoz, a barátaimhoz és „odalökték” a feladatot: itt boldogulj, ez a dolgod!

13 év telt el azóta.

Rengeteg tapasztalat, öröm és fájdalom, fent és lent, világos és sötét, jó döntés, rossz döntés, kihívás, elbukás és minden történt azóta velem. Alaptermészetem a pozitív gondolkodás, de azért nagyon meg is tudnak borítani a rám ható dolgok.

Sok ember jött az életembe, sok ment is, és természetesen a baleset óta a spirituális érzés, gondolkodás is útitársammá vált, amiért nagyon hálás vagyok!

Az a felfogásom, hogy én választottam ezt az életet, ezt a családot, ezt a kort, ezt a feladatot erre az életre, bár még nem teljesen tiszta a feladatom, de pofoznak felé rendesen fentről :). Voltam fotós és modellügynökség tulajdonos, mellette mindig volt főállásom is, évekig voltam logisztikai beszerző, tolmács, asszisztens.

Ékszerekkel 2012 körül kezdtél el foglalkozni.

Akkor egy divatékszerekkel foglalkozó üzletet építettem, majd 2015-ben találkoztam a Young Living illóolajaival. Nagyon sokat köszönhetek a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának (már elnökségi tagja is vagyok és a tudásommal, kapcsolataimmal viszonzom azt, amit kapok tőlük/általuk).

Egy egészséggel foglalkozó rendezvényen illatoltad meg először az olajokat.

Nem volt kellemes, mert arcon csapott a felismerés, amikor az Öröm nevű olajat szagoltam, hogy nekem ez büdös és rosszul lettem tőle. Aztán elmagyarázták nekem, hogy az a „jó”, ha büdös, mert akkor tudom meg, hogy azzal nekem dolgom van. Azonnal tudtam, hogy nekem ez kell, nekem ezzel dolgom van és másoknak is szeretném hírét vinni!

Ott és akkor jött az Illatékszer ötlete.

Sok idő nem telt el és összeállt a koncepció: nemesacél ékszerek, amik nem okoznak allergiát, elegánsak és megfizethetőek. Illattal átitatott filclapkával, ami cserélhető, különböző színekben létezik, így különböző outfithez illő kiegészítő lehet belőle. Alapos ember vagyok, hónapok alatt épült fel aztán a dolog, logó, weboldal, csomagolás…

2016-ban indultatok el.

Visszatérő vásárlóim vannak, mert ennek óriási veszélye az, hogy ha az ember beleszeret, akkor nincs megállás. Az olajokat napi szinten használom, a kis másfél évesem leveszi őket a polcról és rögtön dugja az orra alá :-). Nekem rengeteget segítettek/segítenek a különböző olajkombinációk és barátaimon, ismerősökön is pozitív eredményeket értünk el.

2017-ben is részt vettetek Egerben a Junior Expo kiállításon.

Ott az Illatékszerrel különdíjasok lettünk, ami számomra egy óriási öröm volt.

Az egész honlap érzelmekkel átitatott, nagyon beszédes, léleksimogató.  
A látogató úgy érzi, mintha minden egyes szó, személyesen neki szólna. 
Honnan jönnek ezek az érzelem teljes, mély, találó gondolatok?

Szerettem volna az érzéseket átadni az embereknek, hisz illatot átadni weboldalon keresztül elég nehéz :-). Felkértem erre egy kedves ismerősömet, akiről tudtam, hogy költői vénával megáldott lány, ő írta nekem a medálok és az illatok bemutatását, sírtam, amikor elolvastam őket.

Zsófi azt írta le, amit én éreztem, gondoltam/érzek és gondolok. Van úgy, ha rossz kedvem van, akkor fellépek a weboldalra, elolvasok egy leírást és máris jobban vagyok. És nagyon büszke vagyok, ez az „enyém”. 

Milyen illatok közül választhatnak az érdeklődők?

Alapillatokat tettünk fel, a levendulát, citromot, borsmentát az ember nagy része ismeri. A keverékolajokkal már más a helyzet, ott is alapokat választottam, amikkel mindenkinek dolga van az élete folyamán.

Öröm, Elengedés, Bőség, Stresszűző, Hit.

Nem utolsósorban ezekkel kezdtem én is, majd jött a többi és már több, mint 30 féle illóolaj-keverék sorakozik a polcon. Amikor rendel valaki egy ékszert, akkor felvesszük vele a kapcsolatot, vagy ha személyesen jön el hozzám, akkor élőben teszteljük az olajokat vagy egyszerűen megérzésből és azt küldöm ki a vásárlónak, amire akkor valószínűleg a legnagyobb szüksége van. 

Kedvelt illat a Harmónia is.

De az „melós” is tud lenni. Nem mindig a happy érzést váltják ki ezek az olajok az emberből. Van, amikor először meg kell velük dolgozni, kőkeményen tanítanak, brutálisan hoznak fel emlékeket, vagy tudunk azokról az emlékekről, vagy nem tudunk róluk, mert elnyomtuk vagy simán nem emlékszünk rájuk.

Több olyan vásárlóm van, akiket egy illóolajokat is használó terapeuta küldött hozzám. A kezelések során könnyen kiderül, hogy mire van szüksége a kezeltnek és már konkrét illatkéréssel fordult hozzám.

Mit kell tudni az illóolajok minőségéről, összetételéről?

100%-os tisztaságú olajok, az egyik legjobb és legtisztább minőség világszerte. Minden olaj leírásánál feltüntettük az összetevőket is, és az olaj leírását a csomagban is elküldjük kinyomtatva a vásárlónak.

Kérlek, mondd el, hogy hogyan is működik egy illatékszer?

Egy Illatékszerbe bármilyen illatot lehet tenni, illóolajat, parfümöt, illatosítót, ennek csak a fantázia szab határt. Egy színes filclapkát lehet a mágneszárral nyitható medálba elhelyezni. Minden rendeléshez 5 db filclapkát adunk ajándékba, különböző színekben (külön kérésre bármilyen színben), így egy Illatékszert többféle ruhához és különböző alkalmakra is fel lehet venni a szín cseréjével. Természetesen külön filclapka is rendelhető.

Erre a filclapkára kell cseppenteni az illatból.

A mi olajainkból 2- 3 csepp elég, az illatot napokig lehet intenzíven érezni, és ahogy az olajkeverékekből elillannak a különböző összetevők úgy alakul át az illat. Ez egy fantasztikus folyamat, én szoktam magamnak többféle olajból is random keverni illatot és mindig azt kapom, amire épp szükségem van. Imádom! 🙂 A nemesacél ékszer felmelegszik a test hője által és az illatok ezáltal párolognak. Van úgy hogy hullámokban érkezik az illat és figyelmeztet! 🙂

Mi az illatékszer célja, üzenete?

Vidd magaddal az illatot és érezd magad mellett mindenhol! Ha kell, akkor emlékeztet az aktuális feladatodra, ha kell nyugtat, ha kell, akkor feldob és sorolhatnám. A szaglás, az orr az egyetlen olyan érzékszervünk, amit nem tudunk aggyal befolyásolni. Jön az illat és azonnal elindít valamit az agyban és ez nagyon sok dolog lehet. 

Ha egyetlen mondatban kellene összefoglalnod azt, hogy miért érdemes illatékszert választani, viselni, akkor mi lenne az?

„Láthatatlan társ”, aki mindig veled van és támogat! 

Válaszd ki azt, amelyikre éppen szükséged van, amelyik illat a mindennapjaidhoz hozzá tartozik, amire szinte szomjazik a lelked:
https://illatekszer.hu/hu/termekek/illoolajok/keverekolajok/

Te döntöd el mi rejtse ezt a gyönyörű,magával ragadó és rád jellemző, légies könnyedségű illatfelhőt, válaszd ki a te ékszeredet hozzá:
https://illatekszer.hu/…/illatekszerek-ajandek…/nyaklancok/

A kedvenc illatod egy csodálatos ékszerben egész nap veled lehet, bárhova is mész, bármi is történik éppen, ott lesz veled❗

https://illatekszer.hu/hu/
Facebook: >>>ITT!!!>>>

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük