9 nap, ami megváltoztatja az egész életedet

9 nap alatt megváltozhat az életed❓

9 nap alatt megváltoztatható az életed❓

9 nap alatt vajon új irányba terelhető a sorsod❓

9 nap alatt rendbe lehet tenni azt, ami visszahúz téged❓

9 nap alatt el lehet varrni a szálakat❓

9 nap tényleg elég mindehhez?

Nagyon fontosak a fenti kérdések és még fontosabbak a válaszok.👉

❗️Igen, mindegyikre 👉igen a válasz❗️

↘️ IGEN, méghozzá az Avatar®️ segítségével. Varga Renáta kalauzol el minket egy olyan világba, ami képes az egész életet megváltoztatni.

Mi a te utad, ami idáig vezetett?

13 év után költöztem haza, az idáig vezető utamat nevezhetjük saját magam megtalálásának is. Kiskorom óta sokat utaztam, nagyon érdekelnek
a különböző kultúrák, az emberek gondolkodásmódja a különböző
országokban. Nagyon elveztem amikor a nyaraimat Moszkvában tölthettem a nagymamámnál.Már a 2 napos vonatút Budapestről Moszkvába is egy nagy élmény volt. A következő állomás Hollandia volt, ahol a főiskolát fejeztem be és elhelyezkedtem dolgozni egy nagy multi cégben.

Látszólag megvolt mindenem, jó karrier, férj, kocsi, ház, milliós fizetés, de belül mégsem voltam a helyemen. Kiskorom óta kerestem a válaszokat: tényleg csak ennyi lenne az élet értelme? Család, karrier, jó ház, barátok, pénz?? Rengeteg spirituális és önfejlesztő workshopot végeztem el, NLP, Sylva agykontroll, tudatos Alom, Kabbalah, Tao mester képzés, Kabbalah, Vonzás törvénye, rengeteg online tanfolyam,családállítás, meditáció, és meg sorolhatnám…

Bár mindegyik technika adott egy új nézőpontot, de valami hiányzott. Fejben tökéletesen tudtam mit kellene hinnem, de a valóságom nem változott. A válásom után 2 évig voltam egyedül, ezalatt az idő alatt megfogalmazódott bennem, hogy most már csak az igazi társammal folytatom majd tovább. Az első házasságom inkább baráti volt, én ennél többet szerettem volna.

Most már a helyemen vagyok, azzal az emberrel akivel minden nap egy új élmény, de ez azzal is jár, hogy a belső munkát és az Avatar technikát folyamatosan használom/használjuk. Haza már tudatosan jöttünk vissza, hogy ezt a technikát másoknak is átadjuk. Együtt is tartunk tanfolyamokat. Több, mint 4 éve használom, kiléptem a multiból, saját vállalkozásokat indítottunk, utaztunk, a kihívásokat is könnyebben tudjuk átvészelni.

Illetve megtanultam a saját utamat járni, régi családi mintáimat lebontani. Ez a kislányom nevelésében is hihetetlenül segít. Tudom a szívemet követni..:)

Mi az Avatar lényege?

Az Avatar lényege, hogy az emberek megtanuljak az életüket udatosan irányítani. Az Avatar® a legerőteljesebb, legintenzívebb, legmélyebb képességfejlesztő és önépítő program, mely egyensúlyban ötvözi az NLP-t, a spirituális tanokat és a nyugati személyiségfejlesztő programokat.

Az Avatar® célja a múltbeli programokban rögzült figyelem felszabadítása, tudatos irányításunk alá vonása, ezzel tudatunk teremtőerejének erősítése. Egyszerűen végezhető, egymásra épülő gyakorlatok sora, mely segít abban, hogy mély kapcsolatba lépjünk kreatív központunkkal, és összhangba hozzuk tudatunkat azzal, amit életünkben létre akarunk hozni. Új nézőpontból ismerjük meg saját tudatunk működését és mélyrétegeit.

Kiknek szól?

Az igazi válasz erre a kérdésre ugyanúgy egy kérdés: „Mennyire vagy hajlandó őszintévé válni magaddal? Mennyire engeded, hogy sebezhetővé válj? Ennek a kérdésnek az áll a hátterében, hogy a boldogtalanságod valódi oka – bármi legyen is az -, valamint a kudarcaid oka – bármi legyen is az – a saját ellenállásod rétegei mögé van eltemetve.

És amíg egy Avatar mester végigvezet a tanfolyamon biztonságos és szeretetteljes teret teremtve, végül az ellenállásod rétegeinek feloldódása azon múlik, hogy mennyire vagy hajlandó sebezhetővé válni. Ekkor a boldogtalanságod valós okai felszínre kerülnek, te pedig használhatod az Avatar eszközöket, hogy dolgozz rajtuk. Amíg hajlandó vagy elindulni azon az úton,amely az önmagadhoz való nagyobb őszinteséghez vezet, az Avatar eszközök működni fognak,

Hogyan kell elképzelni a tréninget, milyen szakaszokból áll?

A teljes tréning 9 napos és összesen 3 részből áll. Az első rész, ami 2 napos workshop, mar Magyarországon is elérhető. A második és harmadik rész jelenleg Hollandiában, Olaszországban, Németországban végezhető el. Illetve Amerikában Orlandóban, Ausztráliában, Kínában, Japánban vagy Mexikóban.

A tréningen egyéni és csoportos feladatok is vannak. Az összes könyv illetve video anyag magyarra is le van fordítva. Csoportos és egyéni gyakorlatokat keresztül tanulja meg a hallgató a technikát alkalmazni, Amit a 9 nap végére saját maga egyedül is tud használni. A külföldi út megszervezésében illetve megteremtésében is segítek a hallgatóknak. Van egy profi nemzetközi tréner csapat, akiknek több mint 20 éves tapasztalatuk van és az összes kurzuson ott vannak, hogy segítsék a hallgatókat.

A tréning egy nap hány órás?

A tréning reggel 9-től este 6-ig tart. Közben lehet tartani kávészünetet és van egy másfél órás ebédszünet is. A gyerekek 2 éves korig ingyenesen bejöhetnek a tréningre. KB 6 éves kortól ajánlott, amikor már elkezdhetik a tréninget. Illetve babysitter szolgáltatás is igényelhető a kurzus ideje alatt.

Csoportos vagy egyéni, esetleg mindkettőt ötvözi?

Mindkettőt ötvözi. A csoportos megbeszéléseken új szempontokat sajátíthatnak el a hallgatók egymástól. Igen érdekes és hasznos beszélgetések/ felfedezések ezek. De nagyon sok idő van az egyéni munkára is, ilyenkor kint a szabadban is lehet végezni a gyakorlatokat.

Miben segíti a résztvevőket a tréning?

A gyakorlatot segítségével tudatosan átformálhatók azok a hiteid, melyek életed mintázatát alkotják. Saját hiteid valójában a létezésedet alakító legerőteljesebb befolyásoló tényezők.

Meghatározzák, hogy mit és hogyan érzékelsz. Befolyással bírnak gondolataidra, elvárásaidra és tetteidre. Formálják személyiségedet. Még tetteid végeredményére is hatással vannak, illetve arra, hogy mások miként látnak téged és mit váltasz ki belőlük.

Az Avatar segít meglátni azt a láthatatlan tervrajzot, amelyre életed épül, és segítségével felfedezheted az általad sem ismert, a tudatalattidban rejlő hiteket, melyek az életedet olyanná formálják, amilyennek éppen tapasztalod.

Mikor és hogyan találkoztál az Avatarral először?

4 Éve végeztem el az alap kurzus Amerikában, illetve azóta már az összes elérhető professzionális kurzusokat is. Először Belgiumban, egy külföldi rendezvényen ismertem meg egy oktatót. Amikor azt mondta, hogy Avatar tréning, nagyon meglepődtem, hiszen nagyon sok technikát ismertem de erről meg soha nem hallottam.

Kíváncsi voltam és valami megfogott az oktatóban. Meghívott egy
ingyenes bemutató előadásra, ahol kipróbáltam pár gyakorlatot. De nagyon hasonlított a többi technikához és mivel pont egy bevezető workshop a hétvégén volt a lakhelyem mellett, kipróbáltam, de nagyon nem vártam semmi extrát.

Meg is lepődtem milyen gyorsan ismertem rá miért teremtettem meg a válásomat, hogy nem merek kilepni a munkahelyemről, és miért nem merek én lenni. Azóta mar minden tanfolyamot elvégeztem, annyira hihetetlen élmény volt. Megtaláltam a hiányzó darabot:)

A te életedet hogyan változtatta meg?

Teljes mértékben. Előtte féltem kilépni élethelyzetekből, nem mertem
én lenni. Nagyon fontos volt,hogy másoknak feleljek meg és ezert nem voltam önmagam. Most mar merek változtatni, sokkal jobban használom az intuíciómat, és Boldog vagyok a külső körülményektől függetlenül

Nagyon hálás vagyok,hogy a gyerekemnek egy olyan mintát adhatok át, ahol szabad lehet és nem kell a társadalmi beneveléseket követnie,ha nem akarja. Az egész családdal is tudok gyakorlatozni, ha feljön egy vita/ ellenállás vagy nem találom a megoldást, férjemmel és gyerekeimmel is használom a gyakorlatokat.

Miért pont az Avatar lett a te életed, te választásod?

Mert ez a legkomplettebb technika Ami ötvöz mindent. Így nehéz szavakban leírni, gyertek próbáljátok ki:)

Mi a jelentkezés folyamata? Van konkrét célcsoport, vagy bárki
jelentkezhet?

Bárki jelentkezhet, nincs konkrét célcsoport de van egy 5 kérdésből álló jelentkezési kérdőív, amit alá kell írni. Ez azért van, ha valaki kezelés / terápia alatt áll vagy gyógyszert szed, akkor csak orvos jóváhagyás által jöhet tréningre.

Ez azért van, mert a módszer tudat rétegeit célozza meg és bizonyos gyógyszerek fogyasztása befolyásolja a tudatunkat, ezert nem ajánlott ilyenkor.


A kérdőív után aláírunk egy szerződést, ami tartalmazza a pénzvisszafizetési garanciát is. Ha valaki úgy dönt, hogy jön a külföldi tréningre is akkor segítünk repjegyet is keresni illetve a szállás mindig a kurzus helyszínén szokott lenni. Például Orlandóban a Mariott hotel konferencia termében van a kurzus és a szállást is itt lehet foglalni. A többi részletben személyesen segítek, keressetek bátran.

9 napos a tréning. Van lehetőség többször is visszatérni, vagy egészen konkrétan elég ez az egyetlen tréning?

Lehet ismételni természetesen, de ilyenkor a többi tréninget javaslom. Az alap 9 napos után lehet jönni mester ( oktatói) professzionális, integritás kurzusokra is.

Milyen visszajelzések vannak?

A nemzetközi tréninget a világon több mint 120.000 hallgató végezte már el. Minden tanfolyam után van lehetőség visszajelzést írni, minden egyes visszajelzést a tanfolyam megalkotója Harry elolvas. Az avatarresults.com tartalmazza ezeket a visszajelzéseket.

Mi a legnagyobb sikerélményetek eddig, mióta tréninget tartasz?

Minden ember annyira egyedi és a legszebb amikor látom, amikor a
tanuló felismerésre jut egy élethelyzettel / régi sérülésekkel
kapcsolatban, hogy Woow most mar rájöttem miért történik ez velem és
változtat rajta és 9 nap alatt ez gyors. Sokan megfiatalodnak a kurzus után, évek terheit teszik le.

Miért érdemes jelentkezni?

Felsorolhatnak nagyon sok Érvet is, én azt mondom, ha olvasod ezt a
posztod, ez nem véletlen.

Milyen pluszt ad az ember életének az Avatar?

Biztonságot, hogy az életed Te magad képes vagy irányítani és használható, gyakorlatias eszközöket ( gyakorlatot) tudatunk formálására, új élmények megteremtésében. A spiritualitást és gyakorlatias világot ötvözi ez a tréning. Mindegy, hogy businessman
vagy jóga oktató vagy. Nemtől és identitás függetlenül működik.

Szeretnéd te is kipróbálni, átélni ezt❓ 

Foglalj időpontot egy 👉AJÁNDÉK személyes vagy online információs órára, ismertetőre, amely során ki lehet próbálni néhány gyakorlatot❗️

📧Email📧
vargarenii@gmail.com

📞Telefon📞
0630-950-97-84

🖥Facebook🖥
https://www.facebook.com/brakeyourjug


Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük