Mutatjuk mi a divat idén nyáron – Szuper öltözködési tippekkel

Végre itt a nyár, a meleg időjárás. Mindenki, kortól és testalkattól függetlenül, szeretne csinosan, divatosan és nőiesen öltözködni. A legtöbb nő olyan ruhákat szeretne viselni, amelyek kényelmesek, viselésük nem nyűg, hanem élvezet. Ez különösen igaz ebben a forró, napsütéses évszakban. Divat tippek következnek!

Dr. Pazsa Kornélia a Stella & Co Gardróbja megálmodója rengeteg hasznos divat tippet ad a nőknek, hogy hogyan is lehetnek idén nyáron igazán nőiesek, divatosak. Ráadásul olyan ruhadarabokat mutat be, amelyeknek a beszerzése is végtelenül egyszerű, kényelmes.

https://stellaruha.hu/

Mutatjuk mi a divat idén nyáron – Szuper öltözködési tippekkel

Milyen stílusú, fazonú, anyagú ruhákhódítanak idén nyáron? Mi a divat most?

Back to the 90’s-azaz hódít a retró: a válltöméses, ujjatlan pamut felsők, a neon holmik, a romantikus -nyárias madeira-minta és a farmer ceruza szoknyák. Ezeket az én korosztályom már hordta a ’90-es években, úgyhogy most nosztalgiázhatunk egyet!

Mutatjuk mi lesz a divat idén nyáron  - Szuper öltözködési tippekkel
https://stellaruha.hu/


A Stella & Co gardróbjában hogyan és mivel készültetek az év legmelegebb évszakára? 

Természetesen a fentiekben felsorolt holmikkal mindenképp, de én személyesen nagyon preferálom a len anyagokat-és ez irányba tolom is a vásárlóim ízlését. A len egyáltalán nem unalmas, a Stellánál rengeteg színesebbnél-színesebb (igen, még neon is! :-D) len anyagú ruha kapható, a nagy melegben ez a legeslegjobb viselet.


Melyik ruha az, amelyikért most jelenleg rajonganak a nők? Kérlek jellemezd is ezt a ruhát és azt, hogy szerinted ennek mi lehet az oka?

Az egyik legsikeresebb darabunk -minő véletlen- egy térdig érő, különféle mintával kapható len ruha volt. Ezt egykettőre elkapkodták a webshopról és a lakásbutikból is. Talán annak köszönheti sikerét, hogy hátul egy „különleges betoldásnak” köszönhetően MINDEN testalkaton tökéletesen áll. Eddig még kivétel nélkül imádta mindenki. És 46-os méretig volt kapható-tehát nem csak a vékonyabb hölgyekre gondolunk, természetesen. 😉 (Még neon színekben kapható! 😉 )

Nyárra milyen kiegészítőket javasolsz?

Én a minimál vonalat szeretem nyáron: azaz egy fülbevaló, mert én melegben nem bírom a sok ékszert magamon. Illetve a (len)vászon anyagú, vagy a  szalma táskát -ezek mindenhez (még kosztümhöz is!) jól néznek ki. 


A melegebb időjárásban milyen anyagból készült ruhát érdemes viselni és miért? Mutass be kérlek a webshopból egy példát.

Természetesen a len anyagot, ahogy fentebb is írtam már. 🙂 A len egy igazi nyári anyag: természetes anyag, lenge, szellős, felszívja az izzadtságot-stílusában igazi „déli lazaságot” testesít meg számomra,amit a hazai vízpartokon is hasznosíthatunk. Az ebből készült ruhadarabokat bátran ajánlom minden korosztálynak! Tévedés ne essék, nem minden fazon „lóg” a viselőjén, nálunk vannak trendibb (pl.flamingó-mintás) nadrágok, neon-színű lenruhák és más, szuper színű/fazonú len felsők is.

Mutatjuk mi lesz a divat idén nyáron  - Szuper öltözködési tippekkel
https://stellaruha.hu/

A webshop főoldalán egy szerencsekerék várja a látogatókat. Mi is ez pontosan?

Ez egy új funkció a webshopon, mely %-os és fix kedvezményeket rejt-a „pörgetéssel” derül ki, hogy pontosan melyiket is. 🙂 Egyszer lehet felhasználni a vásárláskor. 🙂 


Olvasóink kifejezett kérése volt, hogy a madeira mintás ruhákat is mutassuk be. 🙂 Ezekről mit kell tudni? Mitől olyan egyediek, különlegesek és kiknek ajánlanád ezeket?

A madeira-minta „a szívem csücske” már régóta. Igazi romantika a köbön! 😀 A madeira-minta egy áttört mintázatot jelent az anyagon, ami mindenféle ruhadarabon előfordulhat, a Stellánál felsőkön, blézeren főleg. Nagyon szép minta, mely egy egyszerű farmert is feldob, ha ilyen mintájú felsővel/blézerrel kombináljuk.


Sok szó esik a vékony vagy az átlagos testalkatú hölgyek öltözködéséről és méltatlanul kevés a teltebb idomokkal rendelkezőkről. Ti azonban rájuk is gondoltok. Számukra milyen nyári viseleteket ajánlasz? Mind fazon, mind stílus, mind szín tekintetében… És miért? 1-1 példát is szeretnék kérni a webshopból.. 🙂 

Igen, ez mindig nehezebb, amikor egy-egy kollekciót kiválasztok: mindenkinek szeretnék megfelelni, de az olasz méretezés nem mindig segít ebben! 😀 Rengeteg „egy méretes” ruhadarabunk van, amiket direkt fotózunk 38-as és 44-es méretű modellen is, hogy a teltebb hölgyek is lássák, mi rájuk is gondolunk. Pont ezért írom oda minden egyes webshop terméknél azt, hogy melyik méretre lesz jó. Amit a teltebb hölgyek szeretnek nálunk nagyon, azok az ingtunika fazonú, laza, nyárias viszkóz anyagú holmik-ezekből több szín is található a webshopon, illetve amit én is ajánlok nekik, azok a gumis derekú, pamut maxi szoknyák-ezeket meg azért, mert szellős, pamut anyag, gumis derék-amely akár 44-es méretig is kinyúlik, illetve sokan a lábukat sem szeretik, nekik a maxi szoknya tökéletes választás!

Mutatjuk mi lesz a divat idén nyáron  - Szuper öltözködési tippekkel
https://stellaruha.hu/

A teltebb hölgyek milyen öltözködési praktikákkal tudják kihangsúlyozni szépségüket, alakjukat, előnyösebb részeiket?

Én nagyon szeretem az A-vonalú ruhákat és szoknyákat(gumis derékkal), ez kifejezetten előnyös a teltebb nőknek, illetve amit még szeretek  azok a szűkebb fazonú (igeeen!) nyári nadrágjaink-ing fazonú, laza tunikával. Azért nem kell senkinek „zsákban” járnia, mert esetleg 42-es méretnél nagyobb . Azt kell kihangsúlyozni, amit szeret magán az illető.

A teltebb nők milyen kiegészítők használjanak és miért?

A kiegészítőkben én a minimál-vonalat ajánlom nekik(és egyébként mindenkinek), a „kevesebb néha több”-elvet kövessük. Egy kiegészítő legyen rajtunk hangsúlyos, én a fülbevalót ajánlom a legjobban, egy szép órával/karkötővel. No, meg a táskákat! 🙂 Egy szép (bőr)táskával máris magabiztosabbnak érezhetjük magunkat! 


Az átváltoztatunk programról mit kell tudni, Miben rejlik a sikere? Kik szoktak elmenni, kipróbálni? Miről szól egy ilyen program?

 Nagyon szereti mindenki, kivétel nélkül, akár 18 éves, akár 60. Itt a lényeg az, hogy -vásárási kötöttség nélkül-eljönnek hozzánk a lakásbutikba a jelentkezők, időre beosztva.Először összerakok nekik 4-5 szettet (aki engedi, és partner ebben, akkor olyanokat választok neki, amiket eddig esetleg nem hordott/nem is gondolt rá, hogy hordja vagy egyszerűen eddig nem merte felvenni)-csodajó dolgok „sültek ki belőle”, mindenki imádta az új stílusát! 🙂 (Ezért is járok most Stílustanácsadó iskolába, hogy az a tudás és érzék, ami „a véremben van”, arról hivatalos ismereteim is legyenek.)Utána a sminkesünk  egy szép nappali sminket varázsol a résztvevőknek és utána a profi fotósunk-aki a Stella ruháit is fotózza-a mi, saját kertünkben -készít a hölgyekről-átöltözésekkel együtt- 1 óra alatt jó sok fotót.Imádja mindenki, kivétel nélkül. Eddig Budapesten tartottuk az „Átváltoztatunk én-idő fotózásokat”, de a karantén után „lehoztuk” Szolnokra, és a szabadban, a mi „kis” kertünkben rendezzük meg ezeket a délutánokat.Akik már kipróbálták, szinte kivétel nélkül azt mondták, hogy „receptre kéne felírni”, illetve a karantén után a mindannyiónk „megviselt lelkét” is helyretette ez az alkalom.Ó, és majd’ elfelejtettem, a fotózás végén minden résztvevő választhat magának egy-egy stellás felsőt ajándékba-ez is a csomag része.

https://stellaruha.hu/

Az ősz is hamarosan elérkezik, készültök-e már és ha igen milyen ruhákkal? Milyen lesz az ősz divat tekintetében, mi lesz az abszolút sláger? (szín, fazon, stílus).


Az őszre én már lelkiekben készülök, hiszen mi már augusztusban őszi ruhákban gondolkodunk.Ősszel szeetek a legjobban öltözködni-imádom a (mű)bőr dzsekiket szoknyával, nadrággal hordani! 🙂 Az őszi divat átmenet a nyárból a tél felé, úgyhogy én azt preferálom, ha a nyári ruháinkat/szoknyáinkat egy garbóval még hordhatjuk ősszel is. A farmert-farmerrel marad idén is, illetve a sok-sok fekete ruhadarab-télen azért sokan szeretik a feketét hordani, a színesebb ruhadarabok ilyenkor háttérbe szorulnak kicsit. 

Koronczay Edit

https://stellaruha.hu/

https://stellaruha.hu/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük