Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Mikor lehet kismama fotózást tartani az esküvő előtt?

kismama fotózások általában az esküvő után jóval, otthon vagy egy csodásan berendezett műteremben zajlanak, csendes körülmények között. De nem ritka, hogy egy-egy menyasszony már gömbölyödő pocakkal áll az oltár elé és a lagziban is így mulatnak, ahol esküvői DJ-k húzzák a talpalávalót.

Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?
Kismama fotózás és esküvői Dj egy helyen? Miért ne?

Az esküvőt megelőző néhány óra igazán izgalmas, hiszen a család nőtagjai és a koszorúslányok mind azon vannak, hogy minden jól sikerüljön. Felsegítik a menyasszonyra a ruháját, profi fodrász és sminkes gondoskodik a tökéletes megjelenéséről. Sokan képzelik ezeket a perceket is úgy, hogy remek kismama fotók készülnek készülődés közben, de nem tudják, hogyan valósítható meg ez az álmuk. Ekkor remek választás a lifestyle kismama fotózás! Bár ilyenkor már az esküvői fotós is ott szokott lenni, de egy profi kismama fotós egészen más megközelítéssel dolgozik.

Mint minden menyasszonynak, úgy a kismamáknak is szükségük van néhány zavartalan percre, míg feldolgozzák a készülődés élményét és ráhangolódnak a közelgő ceremóniára. Sőt, az áldott állapotban lévő hölgyeknek talán még inkább fontos ez a kis énidő, hiszen a készülődés izgalmai után jó egy kicsit megpihenni, mind a kismamának, mind a babának. Ez a kis pihenő azonban tökéletes egy csodás és meghitt kismama fotózásra, amelyen már a kész menyasszonyt mutatják meg a képek az esküvői ruhájában, gyönyörű sminkkel, frizurával és a kiválasztott kiegészítőkkel. Érdemes az esküvői DJ-től már korábban egy kisebb zenei összeállítást kérni, ami segíti oldani a készülődés okozta stresszt és abban is, hogy a kismama ellazulhasson kicsit, míg fotózzák.

A lakodalom is remek kismama fotózási helyszín

Miután vége az esküvői ceremóniának, jöhet a lakodalom, ahol szintén remek kismama fotók készülhetnek, hiszen a barátok és családtagok közül minden menyasszony kiragyog, de a várandós hölgyek még inkább. Ilyenkor az átlagosnál különlegesebb fényeket használnak a rendezők, miközben az esküvői DJ által összeállított zenére táncol újdonsült férjével, gyermeke apjával a kismama.

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük