Vajon ki az anyukája a gyereknek? - Döntsd el és nézd meg mit jelent!

Vajon ki az anyukája a gyereknek? – Döntsd el és nézd meg mit jelent!

Érdekes személyiségteszt.

Minden pszichológiai teszt egy egyszerű mechanizmuson alapul – a gondolkodás határozza meg a döntéseinket. A választás pedig nem csupán egy cselekedet. A lelkünket, tudatalattinkban rejtőző mélységeinket tárja fel.

Itt egy remek példa. Egy teszt. Adott egy kép, rajta két nő és egy gyermek. Egyetlen kérdésen kell elgondolkodni, majd választ adni.

Melyik nő a gyermek anyukája?

Itt most nem kell gyorsan dönteni – persze ezt is lehet – elemezheted a képet, gondolkodhatsz, szánhatsz időt a választásra.  A döntésed rengeteg mindent elárul rólad, íme!

Vajon ki az anyukája a gyereknek? - Döntsd el és nézd meg mit jelent!
Vajon ki az anyukája a gyereknek? – Döntsd el és nézd meg mit jelent!

Szerinted a jobb oldali nő az anyukája?

Az emberek mintegy 70% -a úgy véli, hogy a gyermek anyja a jobb oldalon lévő nő. Valószínűleg az asszony megjelenése miatt. Gondosan összerendezett frizura, a lábak és a kezek helyzete békét és nyugalmat sugároz.

Ha te ezt a lehetőséget választottad, rendelkezel  kreatív képességekkel, de ezt csak ritkán használod ki, mert vagy nem bízol saját magadban, vagy pedig az élet egyszerűen nem hagy időt erre, hogy az álmaidat kergesd. A napi rutin, a mindennapi rohanás mellett nem hagysz időt arra, amit igazán szeretnél, a legbensőbb vágyaidat pedig elnyomod magadban.

Csodálatos hallgató vagy, tudod, hogyan kell feltenni a legfontosabb kérdéseket és könnyen, okosan tudsz egy vita végére érni és le is tudod zárni azt úgy, hogy senkiben sem marad keserűség. Nagyon felelősségteljes vagy, az emberek gyakran keresnek meg a problémájukkal. Nem szoktál elhamarkodott döntéseket hozni.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Ne felejtsd el azt, hogy az élet egy ajándék, nézz mélyen magadba és kérdezd meg: boldog vagy? Itt az idő, hogy saját magadra is fordíts végre több időt, megérdemled. Az álmaidért érdemes harcolni, tegyél lépéseket érte.

Sokkal, de sokkal szebben fogod látni a világot. Nem robot vagy, akinek az a dolga, hogy reggeltől-estig csak feladatokat hajtson végre, hanem ember vagy. Érzésekkel, szívvel, lélekkel. Ábrándokkal, célokkal és álmokkal. Itt az ideje, hogy kinyisd jobban a szívedet!!!

A bal oldali nő az édesanya?

Ezt az opciót az embereknek csak a 30% -a választja ki. Ha ez volt a döntésed, akkor te nagyon érdekes személyiség vagy. Bátran kimondod ami a szívedet nyomja, szeretsz emberek között lenni, meglátod magad körül a szépet, a jót.

Megbízható barát vagy, de akiben egyszer csalódsz, azt nem fogadod többé a bizalmadba.

Még több érdekes, mély, találó személyiségteszt

>>>IDE KATTINTVA>>>

olvasható!

Nagyon érzékeny lelkű vagy, pozitív gondolkodású. Kitartó vagy és vidám természetű. Ha valami rossz ér, akkor az nagyon mélyen tud bántani, kell is idő, míg helyrejön a lelked. Életfelfogásoddal példát mutatsz másoknak, erőt merítenek belőled. Ha lehetőség adódik, te észreveszed és általában élsz is vele.

Soha nem gázolnál át másokon, még akkor sem, ha te ezzel előrébb juthatnál. Utálod a pletykát és ha ilyet hallasz, közbe is lépsz, mert a családodat, barátaidat mindig megvéded. Elég sok teendőd van egy nap, ne félj néha megállni, pihenni. Senki nem fog rád haragudni, ha ezt megteszed, sőt!!!

Miklós Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük