3 kezelés, amelyről minden pedikűrösnek tudnia kéne!

3 kezelés, amelyről minden pedikűrösnek tudnia kéne!

3 kezelés, amelyről minden pedikűrösnek tudnia kéne!

Ha pedikűrösként fejlődni, szeretnél érteni a legújabb technikákhoz, és naprakészen szeretnéd tartani a tudásod, érdemes az alábbi képzéseket elsajátítanod! Egy kiváló pedikűrös legnagyobb kihívása, hogy folyamatosan megtalálja a megoldást a különféle súlyos körömproblémákra, amelyekkel pácienseik hozzájuk fordul. Jelen cikkünkben három egyedülálló modern kezelést hoztunk, amelyek különféle problémákra nyújtanak megoldást, és minden pedikűrösnek ismernie kellene!

Foot pedicure treatment, big toe skin area, rotating skin pedicure file

1. UniBrace specialista képzés

Tanuld meg az UniBrace körömszabályozás minden csínját-bínját a képzés során. Az elsajátított UniBrace körömszabályozó technika remek megoldást nyújt a körömbenövés és a csőköröm problémáira. Ezek a problémák rendkívül fájdalmasak lehetnek kezelés nélkül, és sokan szégyellnek segítséget kérni, egészen addig, amíg nem válik elviselhetetlenné a panasz. 

Az UniBrace körömszabályozás segítségével mindez bármiféle kellemetlenség nélkül is megoldható, felhelyezése fájdalommentes. Nikkel-acél ötvözetű dróttal történik a szabályozás, miközben többféle módon is felhelyezhető, így egyetlen eszközben egyesíti az összes eddig ismert spange technikát.

A képzésen az UniBrace körömszabályozó elkészítését és felhelyezését sajátíthatod el, amely által megoldást nyújthatsz körömbenövéstől szenvedő vendégeid számára, mégpedig úgy, hogy a kezelés számukra semmiféle kellemetlenséggel nem jár.

2. Arkada szegmens és kötözéstechnikai képzés

Egy másik igen fontos képzés, ha fejlesztenéd pedikűrösként tudásod. Ezzel a képzéssel    képes leszel a körömbenövés kezelésére.  Szaktudásoddal a körömlemez helyes növekedési irányának visszaállítását fogod megtanulni. Ezt a technikát az “Arkada előszobája”-ként is szokták emlegetni.

Ezzel párhuzamosan az oktatás kötözéstechnikai részén elsajátíthatod a Tape technika alkalmazását, valamint, hogy hogyan kell egy gennyes, gyulladt körmöt ellátni, tamponálni.


3. Titan System körömszabályozó képzés

Titán System egy innovatív körömszabályzó eszköz, amely orvosi beavatkozás és műtét nélkül támogatja a benőtt, csőkörmök és körömdeformitások elleni küzdelmet. Hasonló az UniBrace képzéshez. A szabályozás nikkel-titán ötvözetű dróttal történik. Felhelyezése fájdalommentes, viselése semmilyen kellemetlenséggel nem jár a vendég számára.

Képzésünkön a Titán System körömszabályozó elkészítését és felhelyezését sajátíthatod el, amely által megoldást nyújthatsz körömbenövéstől és csőkörömtől szenvedő vendégeid számára.

Te is naprakész tudással szeretnél vendégeid rendelkezésére állni? Frissítsd tudásod, és tanulj meg egy új képzést, amit pácienseiden sikeresen alkalmazhatsz!

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük