Megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy hazafelé tartó nőt az utcán

Megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy hazafelé tartó nőt az utcán

 Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy hazafelé tartó nőt januárban Szigetszentmiklóson – tudatta a Pest Megyei Főügyészség pénteken.

    A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádirata szerint a idén január 27-én, sötétedés után Szigetszentmiklós külső részén, egy bányató melletti utcában gyalogolt hazafelé, amikor egy szembejövő férfi visszafordulva követni kezdte, és beszélgetést kezdeményezett vele.


    
„A férfi eleve azzal a céllal közeledett a sértetthez, hogy akár erőszakkal is szexuális kapcsolatot létesítsen vele.” – írták.


    „A vádlott behúzta áldozatát egy kerítés nélküli telekre, a földre teperte, lehúzta a nadrágját és megpróbált közösülni vele, de ez a nő védekezése miatt nem sikerült. A támadót végül egy közeledő autó megzavarta, így elengedte a nőt, elvette a földre esett mobiltelefonját és elmenekült.”

Facebook oldal: FreeMix>>>


    „A rendőrök öt nap alatt elfogták a gyanúsítottat, aki ellen az ügyészség szexuális erőszak kísérlete és kifosztás bűntette miatt emelt vádat.” – áll a közleményben.

MTI

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük