Megdöbbentő dolgot tár fel ez a kép - Lelked mélyére ás

Megdöbbentő dolgot tár fel ez a kép – Lelked mélyére ás

Megdöbbentő dolgot tár fel ez a kép – Lelked mélyére ás

Egyetlen kép rengeteg dolgot árulhat el rólad. Egy részlet is képes a lelked mélyére ásni. Nézz erre rá és amit azonnal megláttál rajta, az sorsdöntő lehet, mert fontos jelentése van. Nézd meg!

A magányos időszakodnak vége lesz. Megtörnek az érzelmeid, kinyílsz és megnyugodsz, mindezt egyszerre. Rengeteg emberrel hozott össze  a Sors, de te nem találtad a helyedet és egy egészen véletlen találkozásnak köszönheted életed szerelmét. Ő a te másik feled, aki megért téged, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. 

Bízz a megérzéseidben, hallgass a szívedre és ne félj. Ő a te embered. Igazi bensőséges kapcsolatotok lesz, olyan, amilyenről nem is gondoltad, hogy létezik. Úgy érzed végre megérkeztél és jól érzed magad ebben a kapcsolatban. A csillagok házasságot ígérnek neked.

Hegedű

Bármely életkorban képes vagy bölcs döntések meghozatalára. 
Érdeklődő gondolkodással bírsz, óriási türelem és kitartás, figyelem jellemez. Figyelembe veszed a kis dolgokat is.

Vonzod az embereket, és bizalmat adsz nekik. de csak addig, amíg vissza nem élnek vele. Ezek a tulajdonságok együtt segítik céljaid elérését és a helyzeted megszilárdítását. 

Nagyon különbözöl a többi embertől. A lelkes gondolkodás mellett a természet hihetetlen hangulatot és erőteljes érzelmeket adott neked. 

Nagyon ismered az embereket és bárkit meggyőzhetsz bármiről. 

A nagy ambíció az oka annak, hogy szinte bármit képes vagy elérni. Kíméletlenül bánsz az ellenségeiddel, az ártó szándékra hamar rájössz és a bosszú sem marad el.  

Férfi

Igazi vezér vagy, a nap, a fény a sötétségben. Másokon játszi könnyedén segítesz, de magaddal szemben túl nagyok az elvárásaid, emiatt rengeteg kudarc ér. Szeretsz szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg tapasztalatot szereztél, mire megtaláltad (megtalálod) a helyedet a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezel. Talán túl naggyal is.

Elismered a hibáidat, de igyekszel kijavítani azokat. Idővel rájössz, hogy nem szabad túl ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neked.

Sín

Az erőd a természetes tulajdonságaidnak köszönhető. Határozottság, kitartás, stabilitás jellemez. Könnyen vállalod a vezető és a szervező szerepét. 

Szeretsz irányítani, mivel egy ilyen szerep nem ütközik a természeteddel. Az ambíció gyakran segít vezető posztokra. 

Magas pozíciót betöltve sem veszíted el bölcsességedet és hideg gondolkodásodat. A sikert nem veszed magától értetődőnek, tudod, hogy azért tenni kell, hogy a siker meg is maradjon.  

Igazán erős vagy.  Szabadságszerető, önellátó, értékeled önmagadat és a függetlenségedet. Jellemző rád az egyértelmű stratégia megléte a célok elérése érdekében. 

A lehető legnagyobb mértékben kihasználod  a lehetőségeket és nem hagyod figyelmen kívül a piszkos harc módszereit, ha szükséges alkalmazod is ezeket. 

És ha ehhez hozzátesszük a magas intellektuális képességeidet és az innovatív gondolkodásodat, akkor meglehetősen veszélyes rivális lehetsz egy hatalmi harcban. Könnyen vonzod mások figyelmét és megteremted azt a benyomást, amit szeretnél elérni. 

Tetszett? Írd meg mit láttál meg először! Osszad meg másokkal is!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: onedio

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük