Ti hogy alszotok el este? Ez hihetetlen fontos dolgokra utal

Ti hogy alszotok el este? Ez hihetetlen fontos dolgokra utal

Ti hogy alszotok el este? Ez hihetetlen fontos dolgokra utal és mindent megmutat rólatok. Ilyen a kapcsolatotok valójában – Mély teszt következik, melyből rengeteg dolog kiderülhet.

Ti hogy alszotok el este? Ez hihetetlen fontos dolgokra utal

Az, ahogy elalszotok, nem tudatos döntés, hanem őszinte, akaratlan, mély. Pontosan emiatt mutatja meg a valóságot, igazságot.

Az első helyzetben alszotok el este?

Nem siettek, szeretitek kiélvezni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tudtok kérni és tudtok szeretni, ráadásul adni is képesek vagytok.

A szívetek teljesen nyitva áll a társatok előtt. A minőségre törekedtek, nem a mennyiségre. Kerestétek a társatokat, az Igazit, aki mellett leélhetitek az életet. Úgy érzitek végre megtaláltátok őt. A hosszútávú kapcsolatok híve vagytok mindketten és ezért mindent meg is tesztek, hiszen tudjátok, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni. Szentimentális emberek vagytok, hisztek a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számotokra az első.

A második jellemző rátok?

Nem tudjátok elképzelni az életet szerelem nélkül. Fontos számotokra az, hogy szeressetek és szeressenek. A kapcsolatotok izgalmas, vággyal teli, szenvedélyes, olyanok vagytok, akik értékelik a szépet, a jót és a harmóniát, a mélységet, a tüzet.

Képesek vagytok a megbocsátásra, az újrakezdésre. Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatnak. Ti tudjátok milyen szép érzelmek vannak köztetetek és a kötődés igen erős.

Szenvedélyes kapcsolat ez, de ez nem mutatkozott meg azonnal, hosszú időre volt szükség ahhoz, hogy megnyíljatok. Egymás támaszai, bástyái vagytok és igénylitek a másik közelségét. Erős szerelem ez.

A harmadik?

Aktív, szenvedélyes ez a kapcsolat. Nem indult egyszerűen, hiszen a párod nehezen állapodik meg, mindig kereste a jobbat, te pedig örök álmodozó vagy.

Hihetetlen izgalommal, örömmel tölt el titeket a párkapcsolat, a szerelemért mindenre képesek vagytok.

Bájosan beszéltek idegenekkel, képesek vagytok a lágyságra, de ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog bennetek, szinte magához láncoljátok elképesztően erős érzelmeitekkel a másikat. Nem gondoljátok, hogy mindent a külvilág elé kell tárni. Az igazi érzelmeket nem mások orrára kell kötni, hanem ezt ketten kell megélnetek, csak rátok tartozik. Éppen ezért sokan azt hiszik, nem is vagytok boldogok.

Mert nem játszátok meg magatokat társaságban. Pedig imádjátok egymást, de okosan csináljátok. Tudjátok, hogy sok a gonosz, rosszakaró, féltékeny ember. Ezért nagyon vigyáztok a magánéletetekre.

Intenzív érzéseitek vannak. A kreativitás a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalt csak kevesen ismerhetik meg, ez csak rátok tartozik. 

Meg kell tanulni mindkettőtöknek kezelni a féltékenységét, mert bizony a temperamentumotok, kiállásotok, személyiségetek szinte vonzza a másik nemet. De ha igazán szeretitek egymást, nem fogtok félrelépni. Soha.

A negyedik helyzetben alszotok el este?

Félénk, érzelmes, romantikus gondolkodásúak vagytok. Gyakran elrejtitek a mélyebb érzéseiteket mások elől. Nagyon óvatosak vagytok mindketten a sok csalódás miatt, ezért nehéz volt meghódítani a másikat, de megérte a fáradtságot.

Hiszen most, hogy biztonságban érzitek magatokat, teljesen átalakultatok, kinyíltatok, kivirágoztatok.

Hihetetlen szenvedélyesek, érzékiek vagytok, akik szeretik megtapasztalni az újat, a jót. Csodás szépségérzettel rendelkeztek, különleges szemmel látjátok a világot magatok körül. Nagyon érzékeny lelketek van, de a szeretett ember mellett hegyeket is képesek vagytok megmozgatni. 

Tökéletes szeretetről és kapcsolatról ábrándoztatok, álmodoztatok mindig is. Most végre megtaláltátok, ebben éltek. Vigyáztok is erre, dolgoztok is azon minden egyes nap, hogy ez a boldogság nagyon sokáig kitartson, sőt örökre együtt szeretnétek maradni, mert úgy érzitek ez az IGAZ szerelem.

Miklós Edit

fotók: brightside.me

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük