Ezt tartogatja számodra a jövő - Az angyal mindent megmutat

Ezt tartogatja számodra a jövő – Az angyal mindent megmutat

A kiválasztott, kedvenc Angyalod elmondja neked, mit tartogat számodra a jövő. Melyik Angyal vonzza a szívedet, lelkedet, szemedet? Válaszd ki!

Javasoljuk, hogy bízz a megérzéseidben, most nincs szükség a gyors döntésre. Nézd meg az összes Angyalt és egy biztosan rád vár. Ő mutatja meg mit tartogat számodra a jövő.

Melyik Angyal a tied?

Ezt tartogatja számodra a jövő - Az angyal mindent megmutat

Ha megvagy, akkor olvasd el mit is üzen neked, mit tartogat számodra a jövő!

 

1-es

Végre sarkadra fogsz állni és megszabadulsz minden olyan kellemetlenségtől, ami jelenleg megkeseríti az életedet. ebben a folyamatban igen tapintatos leszel, hiszen mindig is vigyáztál arra, hogy ne sérts meg másokat. Ahogy apránként szabadulsz a negatív dolgoktól, úgy lesz a lelked egyre könnyebb és végre ismét észre tudod venni azt a rengeteg szépet, ami körülvesz.

2-es

Rengeteg munka vár rád, elsősorban a családoddal kapcsolatos teendők fognak megszaporodni. Úgy érzed itt az ideje, hogy többet törődj a szeretteiddel, szebbé, jobbá szeretnéd tenni a számodra kedves emberek életkörülményeit. Kellemesebbé, békésebbé teszed az otthonod és egyre több és több időt fogsz a családoddal tölteni. Rájöttél, hogy a munka nem az első helyen kell, hogy álljon.

A 3-as angyal ezt mutatja meg

Eleged van a rád nehezedő súlytól, a fontos döntésekről, a szabályokból, napi rutinból, ebből az egész taposómalomból, amiben jelenleg élsz és őrlődsz. Az Angyal segít neked abban, hogy végre tudd élni a saját életedet, a saját álmaidat. Ezentúl saját magadért fogsz küzdeni, a saját céljaidért. Végre megkönnyebbülsz és végre élvezni tudod az életet. Végre megtalálod a helyedet az életben és nagyon elégedett leszel.

4-es

A segítségnyújtásról fog szólni a most következő időszak. Néhány ember körülötted rossz korszakát éli és te leszel az, aki ott fog állni mellettük, aki újra motiválttá teszi az életüket. Megmutatod, mennyi lehetőséget rejt a világ és mennyi apró szépség lakozik az életben. Óriási öröm lesz látni, hogy rátalálnak a boldogságra ezek az emberek.

5-ös

Fejlődésre van szükséged és feltöltődésre. Elfáradtál. Már nem okoznak örömet az életed megszokott dolgai. Érzed, hogy valami újra lenne szükséged, hogy a benned parázsló szikra újra lángra kaphasson. Az Angyal a fejlődésben segít majd, új élmények, új programok és új emberek fognak téged új érzelmekre megtanítani. Izgalmas időszak jön.

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: adme

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük