Te hogyan alszol? Nincs titok, ez az igazi énedet mutatja meg

Te hogyan alszol? Nincs titok, ez az igazi énedet mutatja meg

Te hogyan alszol? Nincs titok, ez az igazi énedet mutatja meg. Bizonyos szokásaink árulkodnak a személyiségünkről.

Legyen szó egy grimaszról, kézmozgásról, testtartásról vagy éppen arról, hogy hogyan alszunk. Szinte mindenkinek van egy olyan kedvenc, kényelmes testhelyzete, amiben a leggyakrabban hajtja álomra a fejét.

Gondoljátok át, hogy melyik alvási testhelyzet is ez!

Ha ez megvan, akkor máris jöhet egy igen érdekes személyiségteszt, amiből rengeteg mindent tudhatsz meg magadról.

Ha szeretnéd még jobban megismerni önmagadat, akkor válaszd ki azt az alvópózt ezen képen, amit a legjobban szeretsz, majd olvasd el a számhoz tartozó leírást.

  Te hogyan alszol?

Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad

1. A nyugalom megtestesítője vagy

Teljesen megbízol saját magadban és a körülötted élőkben is. Soha, senkiről nem feltételeznél rosszat és mindig, mindenkiben a jót keresed.

Nem bánod, ha monoton munkát kell végezned, mert számodra még ez is tartogat kreatív feladatokat, ezt is pozitívumként éled meg. Soha, semmibe nem unsz bele, mindenhez a legnagyobb lelkesedéssel állsz hozzá.

Szereted az egyszerű dolgokat, a rendszert az életedben. Ritkán mutatod ki a fájdalmadat, könnyeket csak kevés alkalommal ejtesz, mert azt szereted, ha az emberek szemében te erősnek tűnsz és nyugodtnak.

Azonban ha egyedül vagy, nem szabsz gátat az érzelmeidnek, kiadsz magadból mindent, de csak akkor ha senki sem látja. Magabiztosságod és nyugalmad az, ami miatt az emberek szívesen keresnek meg téged a problémájukkal és gyakran támaszkodnak rád. Szereted ha fontos vagy másoknak… Erőt ad és célt.

2. Vérzik a szíved

A múltad beárnyékolja  a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régen és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket feldolgoznod.

Az agyad szerint ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel, de ha mélyen a szívedbe tekintesz, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt.

Nem is tudsz egyről a kettőre tovább lépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél és szeretsz barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet. Nézz vissza a múltba és tanulj belőle!

Gondold át azt, ami akkor történt, dolgozz azon, hogy végre el tudd fogadni, nem tudsz semmit már megváltoztatni. Fogd fel tanulásnak, okulj az eseményekből, vond le a következtetéseket!

Könnyíts a szíveden azzal, hogy elfogadod azt, hogy a múlt a jelened és a jövőd része. Ha erre a pontra eljutsz, akkor végre igazán boldognak érezheted magad.

3. A vidámság megtestesítője vagy

Imádod az életet, úgy, ahogy van. Minden pillanatot megélsz, szinte szívod magadba mindazt, amit körülötted látsz, érzel.

A világ teli van pozitív energiákkal és te ezt érzed is. Imádod a kalandokat, az újdonságokat, szeretsz utazni, pörög veled az élet.

Teli vagy energiával és jókedved ragadós. Szívesen keresik az emberek a társaságodat, mert melletted elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat.

Rengeteg ötleted van, de a gondolataid cikáznak villámgyorsan, emiatt pedig nem mindig fejezed be azt, amit elkezdtél. Szenvedélyes, imádnivaló ember vagy.

Maradj mindig ilyennek!

4. Állandóan gondolkozol

Teljesen el tudsz merülni a gondolataidban, folyamatosan agyalsz valamin. Ha valamit kitalálsz, egészen sokáig tudsz azon gondolkodni, hogyan is valósíthatnád meg, lépésről-lépésre tudsz terveket szövögetni.

Tiszta a lelked, az emberi gonoszság szó szerint mellbe vág téged és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. A szíved óriási, sokszor sok emberen segítettél már, de sajnos előfordult olyan is, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal és emiatt óriásit csalódtál.

Mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is. Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet.

5. Merev ember vagy

Hűvös, távolságtartó személy vagy, aki egy falat húzott maga köré. Mindig mindent jó előre eltervezel és egy pontos menet szerint éled az életedet. Ha ebből kizökkensz, nagyon tud bosszantani.

Nagyon nagy a felelősségtudatod, a feladataidat kitűnően ellátod. Ha hiba csúszik a gépezetbe, az nagyon felbosszant és sokat rágódsz azon, legközelebb, hogyan is oldd meg tökéletesebben. Utálod, ha valaki elkésik, vagy ha szétszórt és nem figyel rád.

Ha beszélsz valakihez, szereted, ha figyel rád. Merevséged miatt kevesen mernek közeledni hozzád, pedig igazán vágysz a társaságra.

Szerinted te nem igazán vagy szerethető ember, de hidd el, ez nem így van.

Rengeteg szép tulajdonságod van, de meg kell tanulnod, hogy néha a spontán események, történések is lehetnek szépek.

6. Jó ember vagy

Szereted az életedet, a munkádat. Őszintén nyitsz minden ember felé és mindig adsz időt a másiknak, hogy beszélhessen a problémáiról.

A szakmádban is örömödet leled, vannak hobbijaid és baráti társaságod is. Ritkán mondasz nemet, ha ez megtörténik, akkor annak nyomós oka kell, hogy legyen.

Szíved szerint az egész világ problémáját meghallgatnád és mindig mindenkin segítenél. Sajnos ezt nem tudod még te sem megoldani, de azt vallod, meg lehet és meg is kell próbálni…

Neked is vannak gondjaid, de erről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Míg mások megmentője vagy, addig a saját életed gondjait a szőnyeg alá söpröd és úgy tekintesz rá, hogy amivel nem foglalkozol, az nem is létezik. De ez nem túl jó stratégia.

Adj időt magadra is, foglalkozz a problémákkal, mert előbb-utóbb elhatalmasodnak és akkor sokkal nehezebb lesz rátalálni a megoldás kulcsára.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Facebook oldal: FreeMix>>>

Forrás, kép: onedio

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük