Ha megsértetted ezeket a csillagjegyeket, akkor mindennek vége. Örökre

Ha megsértetted ezeket a csillagjegyeket, akkor mindennek vége. Örökre

Ha megsértetted ezeket a csillagjegyeket, akkor mindennek vége. Örökre. Ez a néhány csillagjegy nem felejt, ha megsértetted őt, akkor viszlát. Nézzük kikről is van szó!

Rák – Vannak olyan csillagjegyek, akik sohasem bocsátanak meg. A Rák is ilyen.

A melankolikus Rák nagyon hosszú ideig képes bosszútervet készíteni. Ha valaki mélyen megsérti őt, akkor is tud kommunikálni vele, nem kerüli, sőt, konkrétan ugyanolyannak hiheti a másik ember a kapcsolatot, mint előtte.

Ám ez csak álca és ha a Rák kész a bosszúra, akkor minden egy csapásra megváltozik és váratlanul csap le ez a csillagjegy.  Nem felejt, nem bocsát meg, és nem vonul el csendesen. Visszaadja azt a fájdalmat, amit ő szenvedett el.

Oroszlán

Sohasem vonul félre, ha valaki átveri őt. Igen leleményes csillagjegy. Az Oroszlán érzelmileg üt vissza, fondorlatosan játszik majd a másik emberrel, így áll bosszút.  

Az Oroszlán örömmel félemlíti meg az ellenségét és mindig sikerül sarokba szorítania azt, aki ártott neki. Jobb, ha nem leszel az ellensége.

Nyilas

A Nyilas nem felejt. Akár még a gyermekkorában elszenvedett sérelmeket is gond nélkül felidézi és a bosszúra képes akár éveket is várni.

Ha egyszer megbántottad a Nyilast, nincs visszaút, sohasem bocsát meg, akármivel is próbálkozol. Innen kezdve haragos, kemény, ellenséges lesz veled, aki ott tesz alád, ahol csak tud.

Halak

Elég egy durvább szó, egy furcsa hanglejtés és máris megharagszik a Halak. Ez a csillagjegy csendes bosszúra képes, szeret játszadozni a másikkal és mindig visszaadja azt, amit kapott. Ha bántják, ő is bántja a másikat, ha átgázolnak rajta, ő is átgázol az illetőn….

Mindig ugyanazt és ugyanúgy adja vissza, mint, amit az ő irányába elkövettek. Se többet, se kevesebbet. Mindent feljegyez, hogy maradjon nyoma. Így a sérelem örök marad számára.

Skorpió

Ha megsérted őt, jaj neked. A Skorpió nem csupán bosszút áll, hanem szó szerint háborúba kezd azzal, aki átgázolt rajta vagy megbántotta őt.

Bosszúja kegyetlen és okos. Minden oldalról támad, de különösen szereti kihasználni a másik fél gyengeségeit.  Ezt megragadja és ott áll bosszút. Sohasem felejt.


Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük