Pillangó teszt - A lelked szárnyal vagy zuhan?

Pillangó teszt – A lelked szárnyal vagy zuhan?

A pillangó gyönyörű, ősi szimbólum. Szimbolizálja a lelket, az örök életet valamint a lélek kapcsolatát az Univerzummal. Ez a csodálatos teszt a pillangókkal feltárja a lelked titkait és képes lesz arra, hogy egy fontos és hasznos tippet adjon neked.

Mindössze egy feladatod lesz ebben a tesztben. Az, hogy a neked legjobban tetsző pillangót válaszd ki!

Készen állsz? Itt vannak a 4 pillangó!

A kiválasztott pillangó fontos dolgot üzen

Ha az 1. számú pillangót választottad

Nagyon világos, egyenes és pozitív ember vagy. Sokan felhívnak téged segítség miatt, rengeteg embernek te vagy a fény. Őszinte és meleg, mély lelked van, amelyben mindenkinek jut egy hely.

Nagyon keveset gondolsz magadra, mindig csak másokra figyelsz, az egész világot meg akarod menteni.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy fordíts nagyobb figyelmet magadra, és vigyázz jobban magadra, szükség van rád, az energiáidra, az erődre.

Tudnod kell pihenni, felöltődni is. Különben a végén teljesen kimerülsz mind lelkileg, mind testileg is. Jegyezd meg, ha mosolyogsz, az egész világ mosolyog.

Ha a 2-es pillangót választottad

Kreatív ember vagy, óriási tehetséggel áldott meg a sors. Az álmokért küzdesz is, hihetetlen a kitartásod. Igen sérülékeny a lelked, bár kevés ember tud róla. Hiszen mindig azt mutatod bátor vagy és erős.

A fő ellenséged kétség és hitetlenség. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy többet támaszkodj a saját erődre, bízz jobban magadban és hallgass többet a szívedre.

Ha a 3. pillangót választottad

Nagyon érzékeny személy vagy, hihetetlenül belelátsz a másik ember lelkébe és ráérzel mások hangulatára. Sokszor előre megérzel dolgokat és mindig meg tudod állapítani azt, hogy jó vagy rossz ember van melletted.

Nagyon őszinte vagy, ezért néha nehéz kommunikálni veled. Hiszen mindig kimondod a véleményedet, igazadat. Akkor is, ha ez a másiknak fájdalmat okoz.

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy lazíts. Tanuld meg azt, hogy ne idegesítsen más emberek cselekedete. Amit mások tesznek, az az ő gondjuk, bajuk, nem a tied. Keressed meg inkább azokat, akiknek teljesen félelem nélkül megnyithatod a lelkedet.

Ha a 4. pillangót választottad

Te az ellentétek embere vagy. Gyakran és hirtelen változik a hangulatod, néha gyengéd, néha kemény vagy. Az emberek szeretnek veled lenni, de legtöbbször érdekből. Ritkán találkozol igazi mély érzelmekkel közeledő emberrel. Nem tudsz soha megbocsátani, ha ártanak neked.

Gyakran aggódsz az apróságok miatt. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne fordíts ekkora figyelmet az élet szomorú, kis dolgaira. Helyette inkább gondolj a szépre és a jóra, vedd magad körül olyanokkal, akik szeretnek, akik örömet okoznak. Így minden rendben lesz.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: colorbox

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük