Erre szomjazik a lelked - A szimbólum üzenete

Erre szomjazik a lelked – A szimbólum üzenete

Erre szomjazik a lelked – A szimbólum üzenete. Az alkímia a bölcsek művészete. Nem titok, hogy egy alkímiai szimbólum a korok erejét rejti magában. 

Amikor egy ilyen szimbólumot használunk, nem csak a szimbólum saját erejét aknázzuk ki, hanem mindazok erejét is kihasználjuk, akik szintén használták. 

Elgondolkoztál már azon, hogy miért választottad pont azt a szimbólumot, amit a nyakláncodon viselsz? Vagy azt a törzsi szimbólumot, amelyet magadra tetováltattál?

A választásod valójában egy belülről jövő késztetés, ami azt mutatja meg, mire szomjazik a lelked.

Ez a szimbólum-teszt is ezt mutatja meg, hiszen nem mi választjuk ki a szimbólumokat, hanem a lelkünk.

Alaposan nézd meg ezeket a különleges szimbólumokat és azt, csakis azt válaszd, amely húzza magához a lelkedet.

Az oroszlán szimbólum üzenete

Az oroszlánok a Napot szimbolizálják, és azt az igényt, hogy átvegyed a sorsod irányítását.

A probléma:

Ha az oroszlánt választottad, akkor valószínűleg meg kell szabadulnod attól, amit annyi erőfeszítéssel felépítettél. Az oroszlán a Napot jelképezi, az erő végső forrását. Ezért az Oroszlán egyenlő a dominanciával. Minden tőled telhetőt megtettél, hogy megteremtsd azt az életet, amit élsz, de most úgy érzed, csapdába estél, és a kötelezettségeid uralják az életed.

 Kiút:

Túlságosan zavar a jelenlegi életed? Még egyszer érezned kell a szabadság illatát? Más utat választottál volna az életben, ha lett volna rá lehetőséged? Megvan az oka annak, hogy miért tetted, amit tettél. Ha ezt elfogadod  látni fogod, hogy hatékonyan meg tudod találni a felelősségi körök kezelésének módjait.

Tanács:

Békülj meg a döntéseiddel, mert te hoztad azokat. A bölcsességed fejlődik, és te is fejlődsz. Ha új életet kezdenél, megteheted. A sors mindig a te kezedben van.

A homokóra

 A homokóra az elkerülhetetlenség, az idő körének szimbóluma.

A probléma:

Ha a homokórát választottad, akkor valószínűleg az idő csapdájában érzed magát. Az idő megállt számodra a múltban egy tragikus vagy fájdalmas élmény miatt. Ezért úgy érzed, lassan megfulladsz, energia nélkül arra számítva, hogy megtörténik az elkerülhetetlen.

Kiút:

Az öregedés az élet és a halál része is. Mindannyian születünk, felnövünk és meghalunk. Ettől azonban nem kell félnünk. Békülj meg az idővel. Ha tudsz, köss békét a múlttal is. Az tett azzá, aki most vagy. És sokkal erősebb vagy, mint korábban.

Tanács:

Ezentúl próbáld meg a legjobb döntéseket hozni. Élj a jelenben. Az idő a barátod.

A Hold

 A Holderők az érzelmekhez és rejtett igazságokhoz kapcsolódnak.

A probléma:

Ha a Holdat választottad, akkor a szíved egy csatatér. Valami erős, ami mélyen benned van, nem enged nyugodtan aludni, vagy éppen felébreszt, az éjszaka közepén. Mi ez a titkos érzelem, ami egész éjjel ébren tart? Düh, gyűlölet, harag vagy csak szenvedély?

A kiút:

A lelkednek békét kell találnia, és a legjobb mód erre, ha ezeket az érzelmeket kiszolgáltatod a Napfénynek, azaz ismerd el létezésüket. Elfogadásuk a kezdet. A titokzatosság az, ami a sötét érzelmeket olyan erőssé teszi. Amikor lelepleződnek, már nem hatnak ránk annyira.

Tanács:

Tanuld meg kifejezni az érzéseidet. Ezek elrejtése vagy elfojtása árt neked.

A kulcs

A kulcsok mindig is összefüggésben voltak az életutunkon való észlelésünkkel.

A probléma:

Ha a kulcsot választottad, akkor szellemednek nagy szüksége van válaszokra. Az ösvény, amelyen jársz, megkérdőjelez mindent, amit valaha megkérdőjelezhetetlennek tartottál. Lehet, hogy nem tudod, hol keresd a válaszokat, vagy úgy érzed belefáradtál a keresésbe. Egy ponton úgy érzed, hogy jelenleg semmi sem érdekel.

Kiút:

Itt az ideje, hogy az igazság úgy ragyogjon, mint a Nap. A kulcs jelképezi a vágyat, hogy megnyissa más birodalmak és utak kapuit. Sőt, a kulcs a lélek azon megnyilvánulása, amely segít túllépni jelenlegi életeden, és további izgalmakat és élményeket keresni.

Tanács:

Találd meg az utazás módját. Ez segíti a találkozásokat és a kommunikációt másokkal. Ébreszd fel újra a kalandvágyad!

A Hamsa-kéz

Hamsa keze a gonosz erők elleni védelmet szimbolizálja.

A probléma:

Ha a Hamsa kezet választottad, akkor valószínűleg lelked szabadságra szomjazik. Lehet, hogy már észrevettél néhány furcsa jelet, amelyek megpróbáltak figyelmeztetni erre a helyzetre.

A kiút:

A Hamsa kéz azt mondja, hogy a szabadság még a legsötétebb időkben is a saját kezünkben van. Mi vagyunk azok, akik csapdába estek, és mindig rajtunk múlik, hogy kiszabadítsuk magunkat. Ehhez át kell ölelnünk magunkat és meg kell bocsátanunk magunknak a gyengeség idejében..

Tanács:

Szakíts időt a kikapcsolódásra és a feltöltődésre.

Kovács Alexa

Forrás: themindsjournal

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük