Ezt üzenik az Angyalok - Extra erős lélek-teszt

Ezt üzenik az Angyalok – Extra erős lélek-teszt

Ezt üzenik az Angyalok – Extra erős lélek-teszt.

Az Angyalok nagyon fontos üzenetet hoztak számodra. Ahhoz hogy ki tudd deríteni mit is jelent ez a számodra, ki kell választani egy Angyalt erről a képről.

Ezt üzenik az Angyalok? - Szívbemarkolóan erős lélek-teszt

Mit üzennek neked az angyalok? Ha az elsőt választottad, nagyon figyelj:

Teljesen megbízol saját magadban és a körülötted élőkben is. Soha, senkiről nem feltételeznél rosszat és mindig, mindenkiben a jót keresed.

Szereted az egyszerű dolgokat, a rendszert az életedben. Ritkán mutatod ki a fájdalmadat, könnyeket csak kevés alkalommal ejtesz, mert azt szereted, ha az emberek szemében te erősnek tűnsz és nyugodtnak.

Azonban ha egyedül vagy, nem szabsz gátat az érzelmeidnek, kiadsz magadból mindent, de csak akkor ha senki sem látja.

Magabiztosságod és nyugalmad az, ami miatt az emberek szívesen keresnek meg téged a problémájukkal és gyakran támaszkodnak rád. Szereted ha fontos vagy másoknak… Erőt ad és célt.

Ez az Angyal azt üzeni,

hogy nem kell mindig erősnek mutatnod magad. Ha fájdalom ér, ereszd ki az érzelmeidet. Neked is szükséged van támaszra, ennek épp most jött el az ideje. Nem kell egyedül harcolnod a világban, a megoldás pedig ott áll a szemed előtt, csak észre kell venned ezt az embert!

2. 

A múltad beárnyékolja  a jelenedet. Rengeteg fájdalom ért régen és bármennyire is ezt hiszed, nem sikerült ezeket feldolgoznod.

Az agyad szerint ezeken a fájdalmakon már túl vagy és csak előre nézel, de ha mélyen a szívedbe tekintesz, be kell látnod, hogy ez nem igaz és mély nyomokat hagyott a lelkedben mindaz, ami régebben történt.

Nem is tudsz egyről a kettőre tovább lépni és bizalmatlanná is váltál. Szeretnél és szeretsz barátkozni, de csak kevés embernek nyitod meg igazán a szívedet.

Ez az Angyal azt üzeni,

nézz vissza a múltba és tanulj belőle!

Gondold át azt, ami akkor történt, dolgozz azon, hogy végre el tudd fogadni, nem tudsz semmit már megváltoztatni. Fogd fel tanulásnak, okulj az eseményekből, vond le a következtetéseket!

Könnyíts a szíveden azzal, hogy elfogadod azt, hogy a múlt a jelened és a jövőd része. Ha erre a pontra eljutsz, akkor végre igazán boldognak érezheted magad.

3. 

Tiszta a lelked, az emberi gonoszság szó szerint mellbe vág téged és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. A szíved óriási, sokszor sok emberen segítettél már, de sajnos előfordult olyan is, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal és emiatt óriásit csalódtál.

Mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is. Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet.

Ez az Angyal azt üzeni,

hogy merj bízni magadban és az emberekben is. Tárd ki a szíved, nyiss a világ felé. Tanuld meg, hogy minden ember hibázhat, néha nem szándékosan bántjuk meg a másikat. A véletlenek igenis léteznek. Ha elvesztettél egy félreértés miatt valakit, egy olyan embert, aki fontos volt neked, itt az idő, hogy lépj az irányába és tisztázd vele a dolgokat.

4.

Szereted az életedet, a munkádat. Őszintén nyitsz minden ember felé és mindig adsz időt a másiknak, hogy beszélhessen a problémáiról.

A szakmádban is örömödet leled, vannak hobbijaid és baráti társaságod is. Ritkán mondasz nemet, ha ez megtörténik, akkor annak nyomós oka kell, hogy legyen.

Szíved szerint az egész világ problémáját meghallgatnád és mindig mindenkin segítenél. Sajnos ezt nem tudod még te sem megoldani, de azt vallod, meg lehet és meg is kell próbálni…

Ez az Angyal azt üzeni,

hogy nem túl jó stratégiád van jelenleg. Ugyanis neked is vannak gondjaid, de erről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Míg mások megmentője vagy, addig a saját életed gondjait a szőnyeg alá söpröd és úgy tekintesz rá, hogy amivel nem foglalkozol, az nem is létezik. De ez nem jó út.

Adj időt magadra is, foglalkozz a problémákkal, mert előbb-utóbb elhatalmasodnak és akkor sokkal nehezebb lesz rátalálni a megoldás kulcsára. Mindig van lehetőség változtatni a dolgokon!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük