Vitaminok az egészségedért

Vitaminok az egészségedért

Vitaminok az egészségedért.

A vitamin, sőt a vitaminok bevitele nem időszakfüggő. Sokan úgy vélik, télen nélkülözhetetlen az odafigyelés, de egyébként nincs másra szükség. Ám a szervezet pont, hogy a téli hónapokra merül ki minden tekintetben. A raktárak feltöltése nem egyetlen lépésből, hanem több apró lépcsőfokból áll, vagyis egy folyamat. A legjobb a rendszeres pótlás bebiztosítása, mégpedig minőségi kiegészítők támogatásával.

Vitaminok az egészségedért

A tudatos táplálkozás egykor elegendőnek bizonyult, ha a szervezet roborálásáról, valamint az immunrendszer támogatásáról volt szó. Egykor valóban működött mindez, különösen a természet adta kincsek bevetésével. Ám napjainkban az ételek túlságosan feldolgozottak, és a zöldségek, gyümölcsök sem tartalmaznak megfelelő koncentrációban vitaminokat. Azaz a táplálékkiegészítők alkalmazása nem luxus, vagy túlzás, hanem a mindennapok szerves része.

Mikor érdemes utánpótlásról gondoskodni?

A vitaminkészítményeken túl a gyógygombák is figyelmet érdemelnek. Manapság már egyre többen tudják, mi az, amit a gyógygomba termékektől várhatnak. A természet ajándékai ugyanis arra hívattak, hogy hozzájáruljanak a test megerősítéséhez, elsősorban az immunrendszeren keresztül. Napjainkban az is köztudott tény, hogy az immunitás nem egy láthatatlan burok, ami körbeveszi a testet, hanem a bélrendszer egésze, amely ha nem működik megfelelően, akkor az egyet jelent a sebezhetőséggel. Bár a táplálékok egymagukban nem elegendőek a sikeres alap létrehozásához, ugyanakkor nem érdemes a táplálkozást sem félvállról venni, mivel az étrend-kiegészítők hatásfokát nagyban javíthatja az optimális táplálkozás.

Kúraszerű vagy folyamatos szedés az ajánlható?

Amennyiben nem áll fenn akut probléma, a kúraszerű pótlás bőven elegendő, így a szervezet vitamin-, ásványianyag- és nyomelemellátása nem szakad meg, biztosított és zavartalan. Amennyiben felépülés, roborálás a cél, úgy megéri nagyobb dózisban alkalmazni a kiszemelt terméket összhangban, természetesen a hozzá tartozó ajánlással. A gyógygombák számtalan egészségügyi helyzetre kínálhatnak részleges vagy teljes megoldást, ezért érdemes a konkrét tünetek ismeretében tájékozódni, majd úgy kiválasztani az ideális variációt.

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük